Tjen enkle penger hjemmefra

                                                                                                                                                     ANNONSE 

 

Nå skal jeg tipse dere om en nettside som jeg selv ble tipset om av på en blogg noen måneder tilbake. Jeg så en blogger skrive et innlegg om det, så jeg fant ut at jeg ville teste det selv. Jeg laget meg enkelt en bruker på Meningstorget.no og etter det har jeg svart på et par undersøkelser i uken. Hvor mange av dere blir ikke oppringt av mennesker som vil gjøre en markedsundersøkelse over telefonen? Når dem ringer har i alle fall jeg som regel dårlig tid, noe annet å styre med eller så gidder jeg rett å slett ikke – Man vet aldri hvor lang tid disse undersøkelsene vil ta heller. På denne nettsiden kan du selv bestemme hvilken undersøkelser du vil svare på OG tjene penger på det. Luksus spør du meg! Tenk å tjene penger hjemmefra? Det er nok en drøm de fleste har hatt eller har. 

 

 

For hver undersøkelse du svarer på tjener du opp poeng. Poengene kan du bruke til akkurat hva du selv ønsker, noe som jeg synes er veldig bra. Du kan få dem tilsendt direkte til din PayPal konto, shoppe på nett, donere til veldedighet eller få gavekort på store kjeder som Zalando, H&M, Kicks og Amazon. En av veldedighetene du kan donere penger til er World animal protection. Det føles godt å kunne bidra til noe bra, spesielt til dem som ikke har en stemme selv. Du kan også få tilsendt gratis produkter hjem for å teste dem og gi din vurdering av produktet. Konseptet deres er altså veldig bra og lettvint. 

 

Jeg synes denne nettsiden er utrolig genial, synes ikke dere? Jeg er veldig glad jeg klikket meg inn på innlegget til bloggeren, som skrev om denne nettsiden for noen måneder siden. Neste gang du kjeder deg eller det er 10 minutter til din favorittserie kommer ut med ny episode, kan du enkelt klikke deg inn her og tjene litt ekstra penger. Dette er også en enkel måte å spare litt ekstra penger nå fram mot juletider. Kanskje du kan tjene opp nok poeng til gave både til din bestevenn og søsknene dine? 

 

 

Register deg enkelt HER!

PS: Du må være 18 år eller eldre for å kunne registrere seg og kunne tjene penger/poeng/gavekort 

  1. Har vært registrert der i litt over en måned nå! utrolig kjekt å tjene litt på enkle undersøkelser, bare dumt det tar en evighet for dem å komme med nye undersøkelser tilpasset ens profil.

  2. Hei:)
   Elsker bloggen din❤️
   Jeg har en sånn jobb får å tjene ekstra penger i mnd, jeg jobber gjennom NuSkin som selger skjønnhet og velvære så jeg vet Åssen det er og det er ganske deilig innimellom 😊
   Anbefaler deg til å teste produktene til NuSkin 🙌🏼

  3. Kjære Martine, jeg elsker bloggen din og er daglig innom. Derfor er det synd å lese dette innlegget, da meningstorget er noe drit. Både du og jeg vet at dette er ikke noe du går god for irl, men kun et innlegg du får shitloads av penger for.. Det tar evigheter å tjene noe som helst penger der inne, og ikke du engang gidder å sitte der i timevis for å tjene noen usle kroner. Skuffende.

  4. Susanne Aa.: Først og fremst tusen takk! Veldig hyggelig å høre <3 Greit at dette er et sponset innlegg, men jeg har hatt bruker på nettsiden snart i 1 år og vært veldig fornøyd. Jeg har tjent en del penger der, men så klart kommer dem ikke så fort. Jeg tror dem hadde tapt masse penger om de skulle delt ut 100 kroner per undersøkelse for eksempel. Du blir kanskje ikke rik på denne siden, men det er veldig enkle penger som man kan spare opp over tid.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg