Stockholm dag 1


Hei flotte lesere. Jeg kom nesten nettopp hjem til kompisen min og har derfor ikke fått blogget før nå. Vi dro hjemmefra før klokken 12 og har hatt en veldig lang, men fin dag. Nå lager han middag og jeg sitter ved siden av på kjøkkenet å blogger. Husker dere jeg sa det var en kokk i Rhodos som fikk meg til å like sushi? This is the guy;) Det lukter så utrolig godt og jeg er super sulten nå. Jeg skulle ønske jeg var flinkere på kjøkkenet, men det handler vell kanskje også mer om interesse. Jeg har selv aldri vært gla i å lage mat, så at jeg har noen som lager middag til meg er jo perfekt. I kveld skal jeg bryte et løfte som jeg faktisk trodde jeg skulle klare å holde. Jeg skulle jo prøve å holde meg unna alkohol, men i dag har vi vært innom polet og i kveld skal vi feste. Jeg har som dere vet aldri vært i Stocholm før, så jeg følte jeg måtte sjekke ut utelivet – Haha unnskyldninger er jeg flink å ha!

 

I dag har jeg hatt en veldig fin dag – jeg trives i denne byen. Vi måtte jo så klart dra på litt sightseeing når jeg først her er. Vi har sett på slottet, vært på Skansen og shoppet litt i sentrum. Været i dag har også vært mye bedre enn forventet og det gjør meg gla! Jeg var litt redd det skulle blir dårlig vær, for det var det værmeldingen viste før jeg kom. Stockholm er en utrolig fin by og jeg følte meg virkelig som en turist i dag da gikk rundt med kamera og ble fascinert av den minste ting.

Da vi gikk forbi å så slottet hadde kongens garde show med hestene. Da vi skulle til Skansen tok vi båten over, så det var gøy å se litt mer av byen. Jeg vil på tivoliet som dere ser på bildet, men da vi gikk forbi var det stengt… Kanskje vi rekker det en annen dag før jeg reiser hjem igjen. Jeg håper det for jeg elsker jo karuseller! 

Se så søte! Da vi gikk forbi dem første gang lå de å sov og se så tett dem lå hverandre. Når vi kom tilbake var dem over alt å slengte seg fra tre til tre. Såå søte!Timon i løvenes konge var også å finne i parken. 

Nå må jeg legge fra meg macen og hoppe i dusjen. I kveld skal vi på vorspiel med en stor gjeng fra Rhodos. Jeg gleder meg masse til å møte flere av dem og til vi skal ut på byen. Jeg skal prøve å huske å ta bilder i kveld, men det er ikke så lett når jeg ikke har mobil selv som funker. Jeg trodde jeg skulle få mobilen min tilbake før jeg reiste, men den var dessverre ikke klar…

Vi blogges i morgen <3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg