Jeg trives her.

Hei alle sammen. Hvordan har helgen deres vært? Min sverigetur begynner å ta til slutten. Trist fordi jeg har hatt det veldig fint her, men det skal også bli godt å komme hjem igjen. Nå skulle jeg bare slenge ut et innlegg, mens C spiller tvspill. Etter jeg har blogget skal jeg begynne å sminke meg, så skal vi dra på shopping. Jeg vet ikke hva som har skjedd med meg den siste tiden, men jeg føler en trang for å shoppe hele tiden… Heldigvis er jeg flink til å ikke bruke alt for mye penger, men jeg finner alltid så mye fint på denne tiden. Jeg er utrolig glad i høsten! Det er helt klart min favorittårstid etter sommeren. (Mest fordi jeg fyller år snart hehe)

 

I går kom det en stor gjeng på besøk hit. Vi grillet, drakk vin og bablet i noen timer. Planen var egentlig å stikke ut, men én etter én trakk seg og ville heller bruke kvelden hjemme. Jeg var ganske sliten i går og ikke giret på å feste heller, samtidig som jeg ikke ville ødelegge hele søndagen på å være dårlig. Det hadde kanskje ikke hatt så mye å si uansett, for vi ligger fortsatt i sengen og har enda ikke gjort noe spesielt. Det er vel bare slik søndager er, uansett om man er på ferie eller ikke. 

 

I morgen tidlig reiser jeg med flyet til Oslo og lander kun 2 timer før jeg skal på jobb. Shitt det kommer til å bli en stress dag, men det får bare være. Jeg hadde valget om å reise hjem tidlig i dag eller tidlig i morgen og valget var ganske enkelt. Det er klart jeg velger å være en ekstra dag om jeg kan. 
 

Vi prates senere i kveld <3

    1. Ville du sagt at en gutt er interessert om dere går på samme skole(startet på samme skole etter sommerferien, men ulike linjer) men ikke har møtt hverandre enda.. fordi begge sliter i hverdagen, noe som gjør at vi er bare av og til på skolen. Vi er åpne med hverandre og støtter når det trengs over snap, det er stortsett jeg som må starte å sende snap for å få svar. Han har tidligere vært sein med å svare, men svarer meg fortere nå, + liker statuser og bilder på fb/insta. Om det har noe og si, så har vi snakket sammen siden starten av året da vi bodde 3 timer unna hverandre. Er han hard to get, interessert eller rett og slett bare hyggelig?:/

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg