JEG FLYTTER TIL LOS ANGELES!

Har savnet å skrive norsk, og nå er jeg tilbake i Oslo – så da var det vel på tide med et innlegg her igjen. 

For dere som kjenner Martine vet dere at vi har vært venner i flere år. Jeg er så glad for at det alltid er som før uansett hvor langt borte vi har vært fra hverandre eller hvor lang tid det har gått.

Som hun nevnte tidligere på bloggen skulle en av hennes nærmeste stikke til LA snart, og det er meg! Det endte opp med å bli litt av en jobb ettersom jeg fikk et nei fra ambassaden første gang og det har blitt litt styr og flybilletter ettersom jeg bor i London, men endelig gikk det min vei!

Processed with VSCO with hb2 preset

Helt siden jeg var lita, og spesielt etter at jeg startet å reise og jobbe i modellbransjen har det vært veldig viktig for meg å få oppleve livet der – og ikke minst mulighetene. Jeg er 20 år, og tar jeg ikke mulighetene og friheten jeg har nå vet jeg at det er ingenting jeg kommer til å angre mer på. 

Noen vil nok synes det er rart å si at man føler seg ferdig med en by eller et land etter under to år slik som jeg sier med London, men er du rastløs og over gjennomsnittet glad i å oppleve verden gjennom egne øyne og alene skjønner du meg, ikke sant? Det blir litt for lenge for en 20 åring som så gjerne vil se alt. Jeg takler ikke å kjenne på den følelsen av at jeg sitter å kaster bort disse verdifulle årene. Sooo I choose not to!

Så jeg er endelig snart klar for mitt neste eventyr, og reiser allerede i oktober! Jeg aner ikke hvordan det blir – hvor mange oppturer, nedturer – jeg vet bare at det kommer til å bli en fantastisk opplevelse.  

Processed with VSCO with b1 preset

Forhåpentligvis tar Martine seg en tur også! 

Dere kan forresten følge meg på Martefre.com eller instagram @martefre for flere oppdateringer fra jenta som har en trang til å se hele verden asap, lol. See you, take care <3 

Avslutter med et søtt bilde av meg, matlar og marjoh! love you 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg