10 ting jeg savner

                              

♥  Jeg savner Bodø – Selma som jeg er gudmor til, tante, mamma og pappa, storesøsteren min, hunden hennes, vennenne mine, bilen og rommet mitt. 
 

♥ Jeg savner sushi. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg ikke har spist det før denne sommeren? Nå craver jeg det nesten litt for ofte. 
 

♥ Jeg savner å være yngre. Jeg savner spenningen, løgnene for å få lov til å gjøre det man selv ville, ungdomsskolen, eldre gutter og festing. Si hei til 15 år gamle Martine som trodde hun var voksen og visste alt om livet. 

                          SONY DSC

♥ Jeg savner å føle noe sterkt. Jeg føler meg ofte litt tom. Tenker hele tiden, men føler ikke like mye. Når det kommer til kjærlighet er jeg er redd for å føle for sterkt, men det er kanskje ikke så rart når han var den siste. 


♥ Jeg savner Bodøsommer. Hele denne sommeren var jeg i Oslo og på Rhodos. I fjor var jeg mye i Bodø, med unntak av 1 måned i USA. Jeg elsker byen min på sommeren og til neste år skal jeg tilbringe mer tid hjemme. Paddleboard i solnedgangen i Nord er det lite som slår. 

                        

♥  Jeg savner kondisjonen jeg en gang hadde. Jeg kunne på en tid springe en mil lett som bare det. Nå blir jeg sliten etter halvveis haha. Det er bare en ting å gjøre med det og det er å trene mer.

♥ Jeg savner å sprade rundt i bikini. Selv om jeg elsker høsten, så skulle det gjerne vært noen grader varmere. Det verste jeg vet er å fryse og så heldig som jeg er gjør jeg det hele tiden. Jeg er den personen som dusjer i like varmt vann som andre ville brent seg på. Jeg liker også ha vinduene igjen og varmen på det sterkeste når jeg sover. 

                        

♥ Jeg savner å skrive. Funfact; Jeg har mekket 3 rappelåter som kun mine nærmeste har hørt. 

♥ Jeg savner paradise-kollektivet. Vi var alle veldig slitne og leie av å bli filmet på den tiden, men det var selv om en veldig fin tid. Det var aldri en kjedelig dag og vi fikk bo sammen i en toppleilighet mitt i Oslo + alt var gratis;) Hvem kan klage på det?

             

♥Jeg savner tiden før PH. Jeg savner ikke livet før ph, men spenningen fram til vi reiste. Bilde under ble tatt på min siste og avgjørende intervju i Desember. Jeg var så spent og hadde så mange forventninger til tiden framover. Jeg var så glad da jeg fikk telefonen noen dager etter om at jeg var startjente! For en reise det har vært etter den telefonsamtalen. 
                                                                                                                                                                                                        

    1. Hei Martine! Kjenner meg så utrolig igjen i følelsen av å ikke føle noe sterkt, og det å være litt tom. Jeg har et fint liv men likevel sitter jeg alltid med følelsen av at noe kunne vært bedre. Jeg vil kanskje kategorisere meg selv som ensom, lengtende og litt håpløs. Vet egentlig ikke hvor jeg ville med denne kommentaren. Kanskje bare fortelle deg at du ikke er alene. Jeg kunne gjerne tenke meg noen å henge med en dag i oslo om du er interessert 🙂 Går skole i nærheten. Ha en super dag fine martine :)<3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg