12 RASKE

                        

Hvor gammel er du? 20 

Hvor er du oppvokst?  Jeg er født i Bodø, men flyttet til England før jeg fylte 1 år. Jeg flyttet til Danmark etter 1 år og flyttet hjem til Norge (Bodø) igjen når jeg var 4. Grunnen til at vi flyttet var fordi pappa spilte fotball og ble kjøpt av diverse fotballklubber. Vi har bodd i samme hus siden da og mamma og pappa bor der fortsatt. Jeg vil si jeg er oppvokst mest i Bodø. Resten av slekten vår er fra Lofoten, så jeg har tilbragt en del tid der også. Jeg kommer nok alltid til å se på Lofoten som mitt andre hjem.          
Hva jobber du med? 
 Jeg jobber med sosiale medier – instagram, blogg og youtube.  Jeg jobber også på pizzabakeren et par ganger i uken. Jeg vet aldri hvor mye jeg tjener her, så da er det viktig for meg å vite at jeg har faste inntekter i måneden. Jeg prøver også å spare opp en del, slik at jeg har mulighet å gjøre noe i starten av 2018. 

Kan du leve av bloggen? Ja jeg kunne nok klart meg på inntektene jeg får på bloggen, men jeg vet aldri hvor lenge det vil vare – eller om jeg kommer til å tjene noe en måned. Det er veldig forskjellig fra måned til måned hvor mye man tjener. 

Hvor er du om 5 år? Dette må jo være verdens vanskeligste spørsmål, for jeg vet jo nesten ikke hva jeg vil om 1 år. Jeg håper jeg har vokst og lært mer om meg selv. Jeg håper jeg har opplevd å bo i 2 land til og at jeg er lykkelig. Jeg håper også jeg eier noe eget og snart begynner å tenke på mann og barn – eller det er vell kanskje om 10 år? haha.                                                             

Nattklubb eller fest? Hmm, om det er hjemmefest det er snakk om så velger jeg det, selv om jeg ikke kan huske sist jeg var på en. Hjemmefester minner meg om tiden vi begynte å drikke i Bodø – Ta meg tilbake i tid! Nattklubb kan også være veldig gøy, men det er ofte mye kaos på utesteder. Uansett hvor man drar handler det egentlig i hovedsak hvem man drar med, om kvelden blir bra eller ikke. 

Favoritt snacks? Hmm… Nachos og dip eller godis fra yummy heaven!

Singel eller kjæreste? Jeg har kun vært i et forhold og uten om det har jeg for det meste vært helt singel, men jeg trives best med å ha noen der – så må vel kanskje svare kjæreste.

Hva er den største opplevelsen du har hatt? Denne var vanskelig! Jeg føler jeg har opplevd mye som jeg anser som store opplevelser. Det å flytte til USA som 16 åring vil jeg si er en av de største opplevelsene jeg har hatt til nå. Det å få være med på paradise hotel er så klart en stor opplevelse, men å flytte til Arizona var den største.                     

Hva spiser du helst til frokost? Det varierer veldig! Noen ganger spiser jeg ikke frokost og andre ganger spiser jeg som om det skulle vært middag. Favoritt frokosten er rundstykker med egg, kaviar og laks! NAM. Skal jeg spise kort frokost før jeg skal noe spesielt, spiser jeg alltid knekkebrød med ost + grillkrydder (Håper ikke jeg er den eneste som har grillkrydder på osten selv om den ikke er smeltet? )

Hva bruker du helst penger på? Jeg skulle ønske jeg var flinkere å spare penger eller brukte pengene mine fornuftig, men her må jeg nok svare mat. Når det kommer til matbutikker så er jeg utrolig dårlig når jeg skal handle. Jeg kan dra på butikken for å kjøpe egg og komme ut med 2 store handleposer… Haha, men mat er viktig og det er vell noe de fleste bruker mest penger på? Nå fikk dere ikke svar på spørsmålet, men jeg bruker helst penger på ferier.

Hva irriterer deg mest? Hmm er det nå jeg skal begynne å ramse opp masse greier? haha neida. Jeg hater å vente på noen, spesielt om man har en avtale. Jeg hater mennesker som genuint ikke er snille, drama, smatting og enkelte blikk.  Det mest irriterende som finnes må jo være å forsove seg på de dagene du vil se best ut og har dårlig med tid. 

                 

4 kommentarer

Siste innlegg