Har du noen gang – Spørsmål og svar


Blitt mobbet?  

Jeg hadde formspring på ungdomsskolen hvor jeg fikk veldig mye negativt slengt mot meg, men bortsett ifra det så nei. 

Blitt kastet ut av et utested?

Haha ja det har jeg! Aldri i Oslo, men i Bodø har det skjedd et par ganger. Året jeg fylte 18 drakk jeg mest mulig på vors, slik at jeg ikke trengte bruke så mye penger på byen. Jeg er blitt mye flinkere med å håndtere alkoholen nå enn det jeg var da jeg startet – heldigvis.

Har du noen gang forlatt et one night stand før de sto opp? 

Haha jeg skulle ønske jeg hadde en kul historie å fortelle dere, men dessverre… Jeg har aldri vært en person som har tatt med noen hjem fra byen, eller blitt med noen hjem fra byen. Jeg klarer ikke skjønne hvor bekjente finner alle disse menneskene? Jeg er for opptatt av nattmat og vennene mine når jeg fester. 

Møtt eller vurdert å møte noen som kontakter deg på sosiale medier? 
Ja og det har faktisk hendt også 😀 

Vært forelsket?

Ja, veldig også.  

Vært utro eller at noen var utro mot deg?

Jeg har aldri vært utro, det hadde jeg aldri hatt samvittigheten til. Det har hendt flere ganger at gutter har vært utro mot meg. Fuckboys for life, eller ikke! Bra man lærer så lenge man lever:) 

Løyet om din egen alder?

Denne var faktisk litt vanskelig, for først tenkte jeg nei med en gang.  Jeg måtte lyve om min egen alder når jeg skulle kjøpe snus og når jeg skulle komme meg inn på utesteder i USA. Jeg har aldri løyet om min egen alder utenom det, ikke som jeg husker i alle fall. 

Spist en hel sjokolade plate på en dag?

Haha every time! Håper ikke jeg er den eneste som spiser ett tonn med godis hver dag:)) Jeg kan kjøpe masse godteri og tenke jeg skal ha det til hele helgen(uken haha), men når jeg legger meg er alt tomt. Jeg er elendig på å porsjonere meg. Når jeg først startet, klarer jeg ikke slutte. 

Prompet å gitt skylden på noen andre? 

Haha yes I have 😉

Sagt elsker deg uten å mene det?

Det hender jo at man plutselig finner en ny bestis på byen og sier elsker deg, men jeg har aldri sagt det til noen ellers uten å mene det på ordentlig.

Hatt sex?

Ja 

Angret på at du meldte deg på paradise? 

Det har aldri vært en tanke en gang! Alt som har skjedd på grunn av ph har vært noe jeg har satt stor pris på.

Hatt sex med noen fra paradise hotel? 

Nei 

Løyet til foreldrene dine?

Maange ganger! Haha neida, men jeg likte å tøye grensene når jeg var yngre. Jeg tror de fleste unge har løyet til foreldrene sine en eller flere ganger. Jeg sa ofte jeg skulle på jentekveld, når planen egentlig var å festen hele natten. Jeg trodde selv jeg var ganske smart, men jeg tror nok de visste sannheten oftere enn jeg forsto. 

Tulleringt? 

Jeg kan huske at dette var noe som var utrolig gøy da man var mindre, men plutselig var det ikke en greie man gjorde lengre. Jeg og noen venninner gjorde det for noen månder siden og det er faktisk fortsatt LIKE gøy, haha! 

Ønsket å rømme langt vekk? 

Aldri noe serriøst, men en gang pakket jeg faktisk en bag og var på tur til å stikke av. Jeg bodde fortsatt hjemme hos mamma og pappa, men verken dem eller vennene mine visste om dette. Jeg ville komme meg fortest mulig bort fra byen. Jeg brydde meg ikke hvor jeg dro – eneste jeg visste var at jeg ville komme meg bort. Jeg sjekket når første toget gikk og hvor langt jeg kunne komme meg. Trondheim, det hørtes smart ut der og da, men jeg hadde ikke penger og heller ingen å kontakte i Trondheim. Det er sånt som skjer når du nettopp har blitt screwed over av den du trodde var ditt livs store kjærlighet. Heldigvis tok 16 år gamle meg til fornuften og forlot aldri døren hjemmefra engang. Nå skulle jeg ønske jeg forlot og kunne fortalt dere historien om hvordan alt endte. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg