Bringer noen av disse låtene deg minner?

God morgen alle sammen<3 Det er fredag igjen og nok en uke har flydd forbi. Jeg føler dette året har gått så utrolig fort. Tenk at vi snart er i Oktober? Jeg tenker ofte over hva jeg har gjort, for av og til føles det ut som jeg ikke har gjort så mye, men når jeg først tenker over det har jeg aldri gjort mer. Jeg føler av og til at livet mitt er satt på vent på grunn av skole, men jeg har jo så mange mennesker i livet mitt som sitter i samme situasjon. Skole har man all verdens av tid til å fullføre og for noen tar det lengre tid enn for andre. Jeg er helt sikker på at man kan komme seg langt uten skole, men samtidig vet jeg at skole er utrolig viktig. Jeg får bare se. Dette året har det åpnet utrolig mange nye dører, jeg har møtt mange fine mennesker og jeg har lært mye om meg selv. Det er rart å tenke på at mange av de jeg henger mest med og prater mest med, er mennesker jeg i fjor ikke viste hvem var. 
 
 
I går viste jeg dere sanger jeg hører på nå fortiden, men nå tenkte jeg å vise dere noen gamle klassikere. Dette er sanger som fort blir satt på om jeg er på roadtrip med venner. Alle sangene bringer meg så mange gamle minner og tro det eller ei, så kan jeg alle sangene under utenatt haha! Jeg kunne være inne på Youtube i timevis da jeg var yngre og dette var noen av sangene jeg hørte mye på. Bringer noen av disse låtene deg minner? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

1 kommentar
    1. Husker mange av disse sangene.. Gøy med roadtrip 😀 Søk opp 432hz 528hz musik på YouTube de gjør noe med deg lover deg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg