Når tankene er klarest.

             ♥   Liste over ting som gjør meg glad  ♥ 

 

× Når jeg får tilbakemeldinger på noe jeg har jobbet hardt for, uansett om det er konstruktiv kritikk eller positivt. Det betyr bare at noen bryr seg og viser interesse i det du gjør. 
 

× Dyr, da spesielt mine egen husdyr. Jeg er oppvokst med en Schaefer som jeg var utrolig glad i, men som døde da jeg bodde i USA. Jeg har holdt rundt henne x antall ganger når jeg har vært lei meg og ting føltes plutselig bedre etterpå. Søsteren min kjøpte seg egen hund for 2 år siden og hun gir meg også utrolig mye glede. Jeg synes dyr generelt er jo gledesspredere. 

×
 Når jeg rekker alt jeg skal gjøre i løpet av en dag og ikke bruker tiden på å late i sengen å se serie. 


×
Besteforeldrene mine. Ingen gir meg så mye glede og kjærlighet som dem!
 

× Når jeg møter mennesker og klikker med dem fra første sekund. 

×Bloggmotivasjon. De dagene jeg setter meg ned og har mange ideer på hva jeg vil og kan skrive om. 


 × Sparing. Jeg har blitt flinkere, men ikke helt i mål med pengebruken. Jeg blir så glad de gangen jeg logger inn på nettbanken og legger penger til sparing. Jeg vet at mulighetene vokser når jeg er flink til å spare – Det gir meg muligheten til å være spontan å reise mer. 

× Nyvasket rom og nytt sengetøy. Det er lite som slår dette! Når ting er ryddig rundt meg, faller liksom alt på plass. Jeg får mer motivasjon til å gjøre ting og jeg tenker bedre. Er jeg den eneste som har det slikt?

× Når jeg kommer hjem til Bodø og åpner kjøleskapet. Mamma og pappa har alltid fult kjøleskap med alt jeg kan tenke meg. 

× Vennene mine. Uansett hvor kjipt livet kan føles eller om jeg har en dårlig dag, får alltid vennene mine meg til å føle meg bedre. Det trenger ikke være mer enn å sitte i hver vår side av sofaen å sette på en film. Det er ikke alltid samtaler som hjelper, noen ganger er det bare nærheten.

Jeg kunne skrevet et uendelig lang liste, men dette er noen av punktene. Jeg liker å skrive lister som dette, for da blir jeg mer ops på hva som faktisk gjør meg glad. Jeg prøver hver dag og gjøre ting som gjør meg glad og kun fokusere på det. Så klart handler livet om å gjøre ting som ikke alltid er like gøy, men det forstår hva jeg mener. Hvorfor bruke tid på ting eller mennesker som ikke får deg til å føle deg bra? 

3 kommentarer
    1. Schæfere er jo skamaggressive! Ble bitt av en når jeg var 4. Har fått helt noia av schæfere siden den gang. Menmen, kan jo være at din var grei

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg