Outfit with details

Hei flotte lesere. Jeg er nettopp kommet tilbake til leiligheten til Andrea. Hun sitter på en side av sofaen å blogger og jeg på den andre siden. Det blir fort til at vi ender opp sånn når vi er sammen, men er det ikke dette som kalles ekte vennskap? Når man kan være samme uten å trenge å utveksle mange ord en dag, men prate i timevis en annen. I dag droppet jeg vekkeklokken og sov litt lengre enn til vanlig. Det var så deilig med en rolig morgen og enda deiligere å våkne opp til stor sol. Vi har hatt dårlig vær den siste tiden i Oslo og som vil si lite tid for bilder… Etter jeg hadde sminket meg og spist frokost dro jeg å møtte Andrea. Vi har tatt bilder og gått ute i det fine været! Deilig å kunne være litt utendørs for en gangs skyld.  

Om en time drar jeg på jobb og jeg gleder jeg faktisk. Jeg pleier å synes det er litt kjipt å jobbe i helgene, men ikke i dag. Tiden går så fort når jeg jobber og det er det jeg vil med de neste dagene – at tiden skal gå fort. Jeg skal jobbe hele helgen og så reiser jeg jo til Sverige på Onsdag. Jeg gleder meg så mye til å være sammen med han igjen. Jeg begynner å bli litt lei av å bare kunne se og høre hverandre igjennom facetime…
 

Det er flere av dere som har ønsket fler outfit innlegg fra meg, så her har dere noen bilder fra i dag! 

5 kommentarer
  1. Øyvind: Utseende er jo det første man ser, så det er klart det spiller en rolle. Det hjelper selv om ikke å ha et pent ansikt om personligheten suger. Status kunne jeg ikke brydd meg mindre om.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg