Everyone will notice

…But no one will know 

Jeg har fått spørsmål om jeg har tatt operasjoner før eller fillers, men droppet å svare i kommentarfeltet og velger heller å svare med et utfyllende innlegg til dere. Det virker som mange er nysgjerrige, så nå skal jeg gi dere svar på noe av det dere lurer på. Jeg har aldri operert før og kommer heller aldri til å gjøre det, men jeg har fylt fillers i leppene et par ganger. Jeg personlig ser ikke problemet i å fylle, så lenge det ikke blir overdrevet. Jeg har aldri fylt slik at det har syntes godt og jeg har alltid vært opptatt av et naturlig resultat. 

 

Jeg synes det er viktig og vite hvem og hvor man skal dra, om man først skal gjøre noe. Jeg ser så mange jenter/gutter som tar fillers i leppene, men ikke dratt til profesjonelle. Det er en stor del av de som fyller som ender opp med store, klumpete og andelignene lepper (beklager ordbruket, men det er faktisk sant…). Jeg fikk behandlingen sponset, men jeg ville dratt til Marit hos M klinikken uansett. Marit har salong i Drammen og det er ikke uten grunn at jeg reiser helt dit, i stedet for å dra et sted i Oslo. Jeg har vært dratt til M klinikken siden jeg flyttet til Oslo, både før og etter vi startet et samarbeid. Jeg føler meg trygg hos henne og det er alltid superkoselig å være innom. 

♥ spørsmål & svar ♥

Førbilder?

Ikke det beste førbilde, men man ser stor forskjell. Jeg har nå fylt 7 ganger (om jeg husker rett) og kommer nok ikke til å fylle på en stund. Det er under en uke siden jeg har fylt nå, så de er fortsatt veldig fersk. 
 

Hva koster det? Hos Marit koster det 1800 for 0,5 og 2300 for 1,0. Marit utfører også kun Juvederm. Jeg vet om utrolig mange klinikker hvor de overpriser veldig. Det er en annen ting som jeg liker hos Marit, hun gjør det mulig å fylle uten å måtte bruke opp alle sparepengene. 

Hvor ofte? Jeg fyller ca hver 3-4 måned. Når man har fylt en del ganger, kan man vente lengre i mellom hver gang. 
Hva er egentlig juvederm? Juvederm er en gel basert på hyaluronsyre, som er et stoff som allerede finnes naturlig i kroppen. Det er ikke skadelig på noen måte. Det er heller ikke permanent, og kroppen vil normalt bryte ned juvedermen etter 6-12 mnd. 

Gjør det vondt? Om jeg skal være ærlig synes jeg ikke det gjør så vondt. Det er så klart noen av stikkende som gjør mer vondt enn andre, men selve behandlingen går ganske fort. Jeg synes egentlig dagen man tar og dagen etter kan være verst. I starten er de litt harde og enkelte former på munnen kan være vanskelig å lage, feks sussemunn. De er heldigvis ikke hoven lenge og etter en uke er de fin igjen, slik har det vært for meg i alle fall. 

Hva fyller jeg? Jeg fyller Juvederm nå, men tok restylane de to første gangene. Jeg trives best med juvederm og jeg føler leppene ikke blir klumpete og holder seg slik jeg vil lengst mulig. 
                              Du finner nettsiden til Marit HER. Der får du svar på det meste du lurer på! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg