Dette har du lært meg.

♥ Søvn er viktig. Den viktigste søvnen er før klokken 12 og minst 8 timer. Lite søvn gir deg dårlig konsentrasjon og lite energi. 
♥ Alltid ha troen på meg selv. Uansett hvor lang veien kan føles av og til, klarer man det meste – om man bare vil nok.

♥ Nå er tiden for å oppleve og reise. Jeg er bare ung en gang og hva man vil bruke tiden sin på er opp til en selv. Du har lært meg å reise er det beste man gjør for å lære og oppleve. Uten dere ville jeg nok aldri flyttet til USA som 16 åring. 

♥ Du har lært meg at det er viktig å ta vare på gamle venner, selv om man får mange nye. Man får venner så lenge man lever, men med barndomsvennene vil det alltid være noe spesielt med. Jeg er så glad jeg har fortsatt har kontakt med mange av mine gode venner fra oppveksten. 

♥ Kjærligheten er uendelig. Er det ekte vil det nok vare, men ikke la noen ting hindre deg for å følge drømmene dine. 

♥ Tørr å ta sjanser. Det er ikke alltid ting føles så lett og noen valg kan være litt skumle, men til syvende og sist er det slike muligheter som får deg til å vokse. Gjøre ting som kanskje er litt utenfor komfortsonen og tørr å ta sjanser. 

♥ Du har lært meg at det ikke finnes noen enkle veier til suksess. Det hjelper ikke starte å øve på en prøve dagen før, det hjelper ikke å starte en blogg å ta seg pauser her og der og det hjelper heller ikke med lite mat for å oppleve resultater fortere. 

♥ Du har lært meg at det alltid vil være mennesker som ikke vil meg godt. Mennesker som behandler meg dårlig er menneskene jeg lett kutter ut av livet mitt. 

♥ Du har lært meg å stole på magefølelsen. Ingen andre enn meg selv vet hva som er det beste for meg. 

♥ Du har lært meg at ting ordner seg alltid. Uansett hvor kjipt livet kan føles, er det alltid en lys ende i tunnelen. Aldri gi opp.

 

Dere har vist meg at dere alltid vil være der for meg og lære meg mer. Jeg håper jeg en dag får barn slik at de kan få møte de kuleste og snilleste besteforeldrene.

 

Takk mamma og pappa, dere har lært meg mye. 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg