Minner fra instagram.

Her om dagen oppdaget jeg en ny funksjon på Instagram. Eller det var ikke jeg, men Mathilde som fortalte meg om den. Nå kan man legge bildene sine i et arkiv hvor bare man selv kan se dem. Du kan også poste de tilbake til der de var når du vil. Jeg har av og til tenkt at det var bilder jeg hatt hatt lyst å slette, og nå kan jeg gjøre det uten å være redd for å angre. Jeg begynte å bla, men endte opp med å ikke ville fjerne noen. Den eneste grunnen til at jeg ville fjerne et par bilder var jo fordi:  “jeg var ikke fin på disse bildene” var det jeg tenkte, men haha! Hvem bryr seg sånn egentlig? 

La oss starte nederst. Jeg var 15 år på de nederste bildene, så her finnes bilder fra nesten 6 år av livet mitt – kult å tenke på! Jeg var veldig tidlig med å lage meg konto, men viste ikke helt hva appen sin funksjon gikk ut på i starten. Jeg la ut bilder hele tiden og ofte mange selfies på rad, bare med forskjellige filter. Jeg trodde det var en redigerings app, så jeg visste ikke at jeg faktisk postet bildene. Etter en liten stund merket vennene mine og meg at personer likte bildene våre, så ble Instagram populær og plutselig hadde hele klassen appen. Jeg har slettet de første bildene for flere år siden, så de har jeg dessverre ikke lengre. Jeg ser mange som sletter gamle bilder i feeden, men jeg har aldri skjønt hvorfor. Det er jo så gøy å kunne bla tilbake på! So let’s begin ♥

1. Rett etter jeg hadde tatt piercing i navelen. Endelig fikk jeg lov til å gjøre noe jeg hadde gledet meg lenge til! 
2. Her hadde vi nettopp hatt avslutning på 10. klasse og var klar for sommerferie og ny skole – videregående. 
3. Fra en ferie i Thailand og nok en gang Hua Hin (haha elsker det stedet). Vi var en veldig stor gjeng nede samtidig og feiret både jul og nyttår. Det ser kanskje ut som vi festet mye der nede, men alt dette var på en kveld. #kultådrikkepåferie.


1. Jeg og 4 venninner reiste til Hemavan for å stå slalåm. Vi leide hytte, var mye i bakken og hadde det utrolig gøy. Ser dere emojiene jeg brukte på bildeteksten? Jeg var ikke så smart på denne tiden, haha. Jeg fikk ikke lov å drikke alkohol på denne tiden, men jeg la ikke skjul på det på verken Facebook eller Instagram. Jeg forstår nå i ettertid hvorfor mamma og pappa visste mer om festingen min, enn hva jeg forsto på den tiden. 
2. Ef-camp før jeg skulle flytte til USA. Der møtte jeg mange andre som skulle på utveksling og vi fikk mye informasjon om hva vi hadde i vente. Det var godt å bli kjent med ungdommer som var i samme situasjon som meg. Jeg ble tryggere på å reise etter den helgen. 
3. Det var både jeg og en venninne fra handballaget som skulle på utveksling. En dag trodde jeg at jeg skulle ut å spise, men plutselig hadde hele laget fikset supriseparty til oss. Så utrolig snilt! 

1. Fra vi var å spilte handballturnering i Barcelona med handballaget. Det må være det morsomste minne jeg har fra handballen. Det var også det siste gjorde med handballen, bortsett fra noen ganger bare på gøy. Jeg flyttet til USA denne sommeren og når jeg kom tilbake føltes ikke ting det samme.
2. Dagen jeg flyttet til Arizona. Tenk så forventningsfull jeg måtte ha vært denne dagen. Jeg hadde aldri møtt familien jeg skulle bo hos og nå skulle jeg reise til andre siden av jorden alene. Jeg var nervøs, men husker jeg gledet meg mest. 
3. Dette er også fra en EF camp, 2 timer utenfor New York. Jeg var her i 2 uker før jeg flyttet til vertsfamilien. Det var utrolig gøy og jeg lærte å kjenne utrolig mange fine mennesker. 

 

1. Fra jeg skulle spille min første amerikanske fotballkamp. En gang i året spiller alle seniors og juniors mot hverandre, kun jentene. Det gikk faktisk mye røffere til enn man skulle tenkt seg, haha. 
2. Hele vertsfamilien dro til Mexico på Springbreak. Privatfly og stort hus meg havet – luksus! 
3. Mitt første og sikkert siste prom. Det var en utrolig gøy og minnerik kveld. Jeg er så glad jeg har fått oppleve dager som den dagen. 

1. Jeg la ut dette bilde da hunden vår Arja døde. Jeg husker hvor trist jeg var da pappa ringte og fortalte det. Jeg var hjemme fra skolen én dag og satt bare inne å så på bilder/videoer av henne. 
2. Mamma og pappa kom å overrasket meg på skolen. Det er en av de fineste dagene i mitt liv. Jeg har lagt ut en video fra da de overrasket meg HER 
3. Rett etter graduation. Jeg var så trist på slutten av året. Jeg gledet meg til å komme hjem, men jeg vil ikke forlate alle jeg hadde knyttet sterke bånd til. Jeg snakker ikke med mange lengre, men jeg savner tiden ofte.

1. Første gang jeg var i New York og den eneste haha.. Jeg har så lyst å dra tilbake!
2.Hele jentegjengen reiste ned til IOS sammen, en partyøy i Hellas. Det var første jenteturen vi hadde sammen. Det var noen utrolige fine og morsomme, men også slitsomme 2 uker. Det er en ferie jeg aldri kommer til å glemme. 
3. Min første synlige tatovering. Jeg har jo som kanskje noen av dere vet en tatovering under leppen også, som jeg tok da jeg var i IOS. Her tok jeg carpe diem på armen. Jeg liker det ordtaket, selv om kanskje mange mener det er oppbrukt. Det minner meg om pappa også. Han skrev alltid lapper til meg og la i matpakken min da jeg fortsatt bodde hjemme. “Ha en fin dag, carpie diem” eller gla i dæ<3 carpe diem” Det var alltid koselig å åpne matpakken å lese hva han hadde skrevet den dagen. Jeg setter fortsatt stor pris på at han alltid fikset meg frokost og matpakke om jeg ville. 


1. Fra min 18 årsdag! Denne dagen var en stor dag for meg. Jeg er født sendt på året, men endelig kunne jeg bli med på byen med jentene. Jeg kunne også til min store glede kjøpe snus selv. Det var de tingene jeg gledet meg mest til på denne tiden. 
2. Tatovering nummer 3. 
 3. Russetiden. Det var noen utrolig morsomme uker, både på tryvann og hjemme i Bodø. For å være ærlig, syntes jeg det var gøyest å være hjemme. Tryvann var gøy, men det er noe med å feire med sine nærmeste venner. Russetiden handler jo om å feire at man avslutter 13 års skolegang. Hvilken bedre måte feirer man det med enn de man har tilbrakt de årene med? 


1. Siste skoledag på videregående. Denne dagen var faktisk ikke en gøy dag for min del. Jeg besto ikke alle fag, så for meg føltes det ikke som en avslutning. Jeg hadde heller ikke turt å fortelle så mange om dette. Jeg var sur på meg selv fordi jeg ikke hadde jobbet mer, men viste jeg bare måtte jobbe hardere framover. Samme dag festet jeg hele natten og prøvde å drikke bort tankene, om man kan si det slik. Det hjalp ingenting, men man lærer så lenge man lever.
2. Henrikke, storesøsteren min hadde nettopp kommet hjem med et nytt familiemedlem. Jeg sa jeg ikke ville knytte meg til en hund etter jeg mistet Arja, men umulig etter å ha møtt henne.
3. Fra en utrolig fin kveld, men som ikke endte så utrolig bra. Skrevet et innlegg om denne dagen HER. 

1. Fra sist gang jeg var i Thailand. Nå gleder jeg meg til å dra tilbake!
2. Jeg var på besøk hos to gode venninner som bodde i USA på denne tiden. Hollywood er virkelig det stedet man skal dra til om man vil møte kjendiser. 
3. Jeg dro også til Arizona en tur å møtte vertsbroren min og en venninne. Jeg savner dem! 

1. Dette var ikke så lenge siden etter vi hadde flyttet til Oslo. Rart å tenke på hvor mye som har skjedd siden da. På denne tiden visste jeg såvidt hvordan jeg skulle komme meg fra Brugata til Oslo s, haha. For dere som ikke er kjent i Oslo, så ligger disse stedene under 5 minutter fra hverandre. 
2. Fullført nederste delen på sleeven.  
3. Jeg og Helene testet ut latex før en halloweenfest. Jeg syntes vi klarte det ganske bra, I alle fall til å være første gangen.  


1. På besøk hos Marte og Amalie i London. Mathilde kom også ned å overrasket Amalie, storesøsteren hennes. Det var en av de ukene som fløy forbi på et blunk. Det skjer fort når man er omringet med sine nærmeste i en slik by.
2. Dagen deltagerne ble sluppet. Det var utrolig mange som hadde tanker om at jeg hadde vært med, men nå kunne jeg endelig fortelle. 
3. Blixbox fra premierefesten. 

1-2 Fra Mexico. Jeg savner den tiden. Null bekymringer og omringet av fine mennesker 24/7. 
3. Jeg fikk et lite sammenbrudd denne dagen. Jeg vet ikke hva det kom fra, men jeg var nok bare sliten. Det var mange forskjellige meninger, press om å prestere og mye nytt som skjedde på denne tiden. Jeg dro å møtte en venninne, kjøpte is og satt oss på taket og pratet. Om det er noen personer som klarer å sorterte tankene og få meg rolig så er det henne. Tenk at vi har kjent hverandre siden vi var 5 år. Det er et vennskap jeg setter stor pris på!

 

Wow det var mange fine minner<3 Instagram har og vil for alltid være min favoritt app. Det er veldig mye overfladisk der, men også utrolig mye gøy å følge med på. Kanskje jeg skal vise dere mine favorittkontoer en gang? Nå fikk dere også muligheten til å bli litt bedre kjent med meg:D  

2 kommentarer
  1. Ble litt rørt av den videoen❤
   Er så koselig å se tilbake på gamle bilder. Får liksom tilbakeblikk på det som skjer i hverdagen❤ samtidig kan man se forandringene som skjer gjennom tiden også. Jeg elsker bloggen din og du er en strålende person og det smitter
   Over på oss som leser bloggen din❤ fortsett sånn så kommer du enda lengre. Jeg har blitt fast leser og du gir meg masse inspirasjon. Det er rett og slett gøy og behagelig å lese bloggen din❤
   Du er fantastisk❤❤❤

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg