Ikke vær den mannen.

Hei alle sammen. Når dette innlegget blir postet er jeg nok på shopping. Jeg har for en gangs skyld vært flink å forhåndskrevet mange innlegg til denne ferien, så nå skal dere slippe å ikke høre fra meg på nesten en dag. Da jeg satt på toget inn til Stockholm kom jeg over et morsomt innlegg om oss jenter. Nå tenkte jeg å slenge ut samme innlegg, men bare til dere gutter/menn. 


♥ Ikke vær den mannen som ikke tar nei for et nei. Er hun ikke interessert, så hjelper det ikke å mase dag etter dag.

♥ Ikke ta deg friheten til å grabbe tak i alle rompene du går forbi på byen.


♥ Ikke bruk hundefilteret som profibilde på facebook #kleint


♥ Ikke kjøp den dyreste flasken på byen om du ikke har råd. Mennesker som er verdt tiden din bryr seg ikke om du har lite eller mye penger.

♥ Ikke vær en dick mot dama de. Hvordan kan du tro at noen gidder å svare deg på å møtes, når det første som kommer opp på din konto er at du har kjæreste. Dette har skjedd meg et par ganger. I sommer fikk jeg en lang melding fra en fyr, hvor han komplementerte meg opp i skyene og ville møtes. Jeg screenet samtalen og sendte bilde til dama, med en gang jeg fant ut hvem hun var. Det viste seg at de hadde vært samboere i snart 3 år, stakkars – Så feil man kan ta. 

♥ Ikke forvent at alle vil ha deg, selv om du har et fint ansikt. Hadde du brukt litt mer tid på å stråle med personligheten din, hadde kanskje utseende ditt kommet til nytte 🙂


♥ Ikke send bilde av kuken din. Det gjør meg verken tent eller interessert i deg.


♥ Ikke forvent at alle jenter tar første initiativet. Er du interessert noen, si det.


♥ Ikke «skryt» over hvor frekk du har vært med dine ex’en er eller de du har vært med.

 

♥ Ikke vær den mannen som blir sur på grunn av feminisme. Slapp av å ikke bli så hårsår. 
 

WOPSI! Dette er bare mine personlige meninger vell å merke. Det er vell noen jenter som liker å leke kostbar, så kanskje hun vil ha deg selv om hun sier nei. Det er sikkert også jenter som liker å bli grabbet av randome menn på byen, men jeg er i alle fall ikke en av dem 🙂 BYE 

2 kommentarer
    1. Feminisme er drit bra! Men i Norge/Amerika trenger mann det ikke like mye som i andre land. Jeg ser på jenter/kvinner like likt som alle andre og kjenner INGEN som ser på damer som mindre verdt. Lønna er lik for alle til samme jobb, hvis du vil si det. Poenget mitt er egentlig det at vi setter feminisme i feil fokus og mange drar det for langt. Vi burde fokusere mer framover og på andre land. Helst ikke lage sånne innlegg (som denne) som generaliserer kvinner og menn!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg