De eldre er av og til de verste.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545; min-height: 14.0px}

God morgen alle sammen! Først må jeg starte med å si tusen takk til dere alle. Det var så mange som la igjen kommentarer og tips til hva jeg kan gjøre. De fleste av dere ville solgt eller gitt den bort, og jeg tror faktisk det er det jeg ender opp med å gjøre. Jeg må først finne meg ny vinterjakke, så skal jeg kvitte meg med den gamle. Noen som vet hvor jeg kan bestille fine vinterjakker? I dag skal jeg ikke skrive så mye om jakker og pels, men om noe annet jeg har irritert meg over en stund. Dere vet de damene og mennene som lever for forumene man finner over alt på nett. Her om dagen havnet jeg i et forum hvor jeg så navnet mitt ( Sannheten er vell egentlig at jeg googlet meg selv, wops ). En av kommentarene var fra en dame på 42 år. Kommentaren handlet om kroppen min og innlegget jeg postet for noen dager siden. Hun mente jeg hadde redigert meg selv tynnere, kun for å skape interesse og flere lesere. Jeg har merkbart mindre lesere nå enn hva jeg hadde da Paradise gikk på skjermen, men aldri i livet om jeg ville gjort noe slikt. Det første jeg tenkte var, hvem er hun til å snakke? Hvorfor bruke tiden sin på å finne på løyner og om jenter som er dobbelt så unge som deg selv. Jeg lurer på hvordan mennesker som dette har det med seg selv. Det er ikke meg det er noe galt i, men de selv. Om det skulle være uklart, så har jeg aldri redigert meg selv tynnere. Ikke på disse bildene eller noen bilder som jeg har lagt ut.

 

Jeg prøvde å holde meg unna både forum og Jodel tiden paradise hotel gikk på skjermen. Jeg klarte å holde meg unna mesteparten av tiden, men det hendte jeg måtte inn å lese. Jeg fikk ingenting godt av å lese negative kommentarer, uansett om det var om meg selv eller vennene mine. Det eneste disse menneskene skriker etter, er et rop om oppmerksomhet. Sjalu for at du ikke hadde like kule ungdomsår som oss? 

Det er mange unge som også bruker forum, men jeg har en tanke om at den største delen er de eldre. Det er i alle fall fra dem jeg har sett det mest negative, fra de gangene jeg har vært inne å lest. Da Paradise fortsatt gikk på skjermen var dette et stort snakketema på mange forum. Mange damer og menn skrev ned sine meninger og de fleste var ikke så positive. De velger å kritisere og dømme ut i fra et bilde dem har i sitt eget hode. Nei du vet ikke alt om meg, faktisk ganske lite om jeg skal være ærlig. Nei jeg er ikke dum og eller eier null selvrespekt bare fordi jeg var med på et realityprogram – Jeg er ikke det og ikke mine venner heller. Hvorfor har Paradise fått dette stempelet? Jeg har aldri sett ned på mennesker som tørr å by på seg selv, som tørr å vise at de ikke bryr seg om hva alle andre mener eller som følger drømmer. Så klart er det veldig mange forskjellige mennesker som er med på et slikt program. Alle deltagerne er håndplukket og de har med alle de forskjellige «typene». Jeg ser uansett ikke grunnen til å kritisere. Velger noen å ha sex på tv, ikke kan noe om politikk eller ikke vet hvem som er konge (lol) i Norge,  så skjønner ikke jeg hvordan dette kan påvirke andre. Hvorfor bruke tiden din på å klage over andre sine “feil”? 

 

Vi må slutte å være så rask med å dømme. 

                         

2 kommentarer

Siste innlegg