Siden sist.

Hei alle sammen. Beklager for dårlig oppdatering de siste 24 timene, men jeg har vært utendørs mye siden sist. Det skjedde en del ting som gjorde at jeg valgte å dra tilbake til Norge noen dager tidligere. Skrivende stund sitter jeg i hotellsengen og har nesten nettopp stått opp. Jeg har ikke sovet mer enn sikkert 3 timer, men jeg har en del planer i dag så jeg får sove mer i kveld.  Det var ingen ledige fly i går, så i natt har jeg tatt bussen hjem fra Stockholm. Jeg kom fram klokken 6 i dag tidlig og siden jeg fortsatt ikke har boplass var det bare en ting å gjøre – booke seg inn på hotell. Det sier seg selv at hele Oslo by ligger å sover klokken 6 på en søndag. 

 

Jeg hadde en kjempefin dag i Stockholm før jeg dro. Vi dro ut å spise, spilte bowling og drakk et par drinker, men så kom bussturen som ikke var like bra. 8 timer med buss med de menneskene jeg satt med kunne jeg kanskje vært foruten. Jeg trenger ikke forklare så mye mer enn at det var alkohol og sprøytespisser som foregikk på bakerste rad. Jeg sov ikke et eneste sekund, så trengte derfor å sove ut når jeg kom fram. 

 

Snart skal jeg dra å møte Mathilde og bestekompisen min Jørgen som er i byen. Han reiser hjem i dag, men jeg får heldigvis tid til å møte han litt. Nå må jeg bare stelle meg ferdig å gå ut døren, vi skrives <3 

 

2 kommentarer

Siste innlegg