Hotellife

God morgen alle sammen. Jeg har nettopp spist en supergod hotellfrokost og er nå tilbake i sengen. Jeg vurderte da jeg spiste frokost å booke en ekstra natt, men tror jeg dropper det.  Det er penger jeg kan bruke til noe annet og jeg har jo en seng å sove i hos venninna. Til tross for at jeg bare har sovet her en natt (føles som 2), så har det vært utrolig deilig med litt alenetid. Jeg har samlet litt tanker og sett mye på serie. 

 

I skrivende stund sitter jeg å ser på kofferten min. Dere kan tenke dere til hvor mye jeg gleder meg til å kvitte meg med den. Siden 2 Juli har jeg levd i en koffert og jeg begynner å bli ganske så lei, det er hele 3 (!!) måneder. Jeg vil ikke kvitte meg med den for en lang periode, men for noen uker i alle fall. Snart flytter jeg inn på løkka og snart faller noen av tingene i livet mitt på plass. Jeg gleder meg!

 

Nå skal jeg pakke kofferten og dra til Sofie og Andrea. Jeg skal endelig få dusjet håret og så skal vi dra å ta litt bilder senere. Jeg klarte selvfølgelig å glemme shampoen og balsamen min i Stockholm og uten dem kan jeg ikke dusje håret… Dette må være det kjipeste med extensions. Det er ikke bare å dra på butikken å kjøpe seg nye hårprodukter, så i løpet av dagen må jeg dra til Hendrix å skaffe meg nytt. Jeg fikk plutselig litt dårlig tid enn forventet, så jeg er nødt å avslutte her. Utsjekk var for 5 minutter siden og jeg har ikke pakket ned tingene mine enda, wopsi! Heldigvis har jeg ikke så mye ting med meg. Vi blogges senere <3

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg