Dette bør Instagram endre på.

God morgen fine lesere. Jeg har nettopp satt meg opp i sengen og skrudd av vekkeklokken, etter jeg litt for mange ganger har trykt på slumring. Jeg er oppe tidlig, men det er fordi jeg skal prøve å få unnagjort en del ting i dag. Jeg skal trene, spille inn en video, ta litt bilder, svare mail og møte venner. Det kommer til å bli en fin dag og jeg føler meg veldig uthvilt og i godt humør. For noen dager siden satt jeg og en venninne å snakket, og noe av det vi snakket om var Instagram. Jeg husker fortsatt hvordan Instagram så ut når appen først ble laget og hvor mye nyere og bedre appen er blitt i dag. Den er blitt bedre, men nå har jeg funnet noen punkter der jeg synes den bør endres på! Er dere enige i noen av punktene? 

Gjøre slik at man klarer å poste hele bildet. Hvorfor har Instagram enda ikke fikset på dette?? Man kan så klart bruke whitagram, men det prøver jeg å unngå. Dere skjønner hva jeg mener nå? Når man skal legge ut et bilde og du må bestemme om du vil kutte av øverste del, nederste eller litt av begge delene… Hvorfor kan man ikke bare zoome ut å få med hele bildet på posten? Det er så mange ganger jeg har droppet å legge ut et bilde bare fordi jeg blir irritert over at jeg må kutte noe. Noen ganger er det jo bildet i helhet som er det fineste.

♥ Samme mail på to kontoer. Hvorfor er det ikke lov med to kontoer på Instagram? Jeg har og vet om mange som har to kontoer, en privat og en offentlig. Jeg har hatt 5 forskjellige privatkontoer bare fordi jeg alltid glemmer passordet mitt. E-mailen jeg har brukt på disse kontoene har vært fake email. Jeg har egentlig bare skrevet ned noen bokstaver og opprettet konto. ([email protected] haha) Kanskje jeg bare skal lage meg en ekstra mail, så slipper jeg å lage ny Instagram konto hele tiden. Man skulle kanskje trodd jeg hadde lært etter alle gangene jeg ikke har kommet meg inn.. 


Stalkmode. Jeg kan ikke være den eneste som av og til (hehe litt ofte) stalker på instagram. Starter på kontoen til bestevenninna og ender opp hos sønnen til tanta til lærern, u feel me? haha. Det er ikke alltid like lett å komme seg unna liker knappen. Det hjelper heller ikke å unlike, for personen har uansett fått varsel om hva som har skjedd… Kan Instagram fikse stalkmode snart, så jeg kan stalke i fred uten å bli tatt:)  

Endre på plasseringene. Jeg kan forstå at det hadde vært litt kjedelig om man fikk bestemme hvilken bilder som skulle vært øverst, men av og til kommer min indre kontrollfreak (som egentlig aldri kommer fram) og da skulle jeg ønske jeg kunne flyttet på noen bilder for å få en finere feed. 

8 kommentarer

Siste innlegg