Det er plass til oss alle i bloggverden.

Jeg fikk en kommentar i går som fikk meg til å reflektere over hvorfor jeg egentlig blogger. Kommentaren som tikket inn på et innlegg var, “hvorfor orker du å blogge fortsatt? Du har jo nesten ingen lesere”. Jeg er ikke kanskje ikke øverst på topplisten, men skal det være eneste grunnen til å slutte? Jeg har gode perioder og mindre gode perioder. Jeg kan ligge høyt på topplisten noen dager og plutselig falle ned andre. Det er ikke alltid like lett å skulle levere innlegg som når ut til alle, men slik er det for alle som blogger. Det er få som har samme lesertall hver dag, uansett om det er førsteplassen eller meg selv. 

 

Jeg har hatt blogg siden jeg var 15 år og alltid elsket å gjøre det jeg driver med. Jeg blogget i over 1 år der jeg hadde maks 50 lesere daglig, men hadde jeg det gøy med det jeg gjorde? JA. Jeg kommer ikke til å slutte om jeg mister flere lesere, men heller jobbe hardere. Jeg kommer til å fortsette på grunn av dere som fortsatt følger meg og fordi jeg fortsatt finner enorm glede i det. 

 

Så klart er den største drømmen og kunne leve av blogg. Ha muligheten til å reise, nå ut til fler og bli flinkere på noe man liker å gjøre. Nå er bloggnorge større enn noen gang konkurransen om å nå toppen er hardere. En blogg trenger flere lesere nå enn før for å komme høyt på topplisten og det finnes utrolig mange flinke og innholdsrike bloggere dere ute. 

 

Med dette innlegget vil jeg bare avslutte med å si at det er plass til oss alle i bloggverden. Paradise hotel bloggere, mammabloggere, pappabloggere, motebloggere, dem med lite lesere og dem med få. Blogging trenger ikke alltid handle om å være best, men drive med en hobby man trives med. Ti slutt må jeg si at det jeg mest av alt setter pris på; for det er så klart dere! Jeg får ikke takket dere nok. Alle dere som trykker dere inn hver dag, støtter meg, motiverer meg og kommer med tilbakemeldinger. Det betyr utrolig mye ♥ Jeg er så glad jeg har dere. 

 

3 kommentarer

Siste innlegg