UKENS SPØRSMÅL

                      

Hvem savner du mest fra paradise? 

Det er ikke noen spesielle jeg savner mer enn andre, men jeg savner samholdet vi alle hadde. Jeg føler jeg har god kontakt med de jeg trenger, men så klart er det hyggelig når jeg først møter resten av gjengen. Jeg føler meg heldig som fikk være med i årets sesong, for det var virkelig en fin gjeng som ble valgt ut. 

Hvordan hadde livet sett ut om du ikke hadde vært med på paradise hotel?

Jeg tror livet mitt ville sett ganske så slikt ut. Jeg ville kanskje ikke hatt muligheten til å reise så mye, hatt like mange følgere på sosiale medier og blitt gjenkjent på gata. Bortsett i fra disse tingene ville livet mitt sett ganske likt ut. 

Hva synes du om utroskap?

Det er det verste jeg hører om. Hvorfor gidder noen å være i et forhold om de ikke klarer å holde seg til én? Det må jo være slitsomt for den personen som alltid er utro – disse menneskene lever jo et dobbeltliv fordi de må skjule såpas mye hele tiden. 

Hva synes du om folk som spiser kjøtt? 

Nå kan du spise pølse som ikke er pølse, så da skjønner jeg ikke hvorfor du skal spise ekte pølse. Neida (joda), folk får vel gjøre som de vil på lik linje som jeg gjør som jeg vil.

(vegansk)

Når kunne du tenkt deg å stifte familie?

Jeg har alltid tenkt at jeg ville ha unger tidlig, men jeg har endret litt på det synet de siste årene. Jeg har så mye jeg vil gjøre og oppleve før den tid kommer. Har jeg hatt en fast partner over en lang periode, vil jeg ha unger før jeg er 30. 

Hvordan klarer du å holde selvtilliten oppe hele tiden?

Jeg som alle andre har gode og dårlige dager. Det beste man kan gjøre er å ikke tenke negativt om seg selv. Er du misfornøyd med kroppen din? Prøv å spis litt sunnere og kom deg på trening. Er det noe du ikke kan endre på så må man lære seg å akseptere seg selv (operasjoner er ikke et alternativ for meg en gang). Jeg vet det kan være vanskelig, men helt ærlig så er ikke utseende alt her i livet. Det beste rådet jeg kan gi dere med dårlig selvtillit er å ikke sammenligne deg selv med andre, for du er fin nok som du er. Du er og vil alltid være den største kritikeren i livet ditt.  

Kunne du hatt sex med en 00’er?

Jeg tenkte først å ikke ta med dette spørsmålet, for hva er egentlig det å spørre noen om. Sex og gutter er noe dere spør ofte om og spesielt om jeg kunne vært med yngre. Det er kanskje ikke så rart med tanke på de er de yngre jeg når mest ut til. For å svare på spørsmålet ditt/deres, så kunne jeg aldri hatt sex med en 00’er. Kanskje om 10 år, men det er for stor aldersforskjell enda.  

Er du singel? 

Det var mange som var nysgjerrige på dette spørsmålet denne uken, men ja jeg er fortsatt singel. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg