Vi er åpenbart venner, så hvorfor snakke stygt om h*n til meg?

Hei alle sammen. Nå sitter jeg hos Sofie og Andrea! Vi har nettopp planlagt en del ting som skal ordnes til bursdagen og jeg har bestilt ny kjole. Jeg håper virkelig jeg får den før feiringen og at den ser like fin ut på som på bildet. Nå er det bare en liten uke til bursdagen og jeg merker hvor mye jeg gleder meg. Jeg synes ikke det er så lenge siden jeg feiret sist, men det er jo faktisk et helt år siden. Det er mye som har endret seg, men gjestelisten vil jeg si er ganske så lik bortsett ifra noen ekstra + alle vennene til Andrea. Det beste med å feire er jo helt klart at man samler alle sine nærmere. Det er flere som kommer reisende til Oslo, så de neste dagene kan ikke gå fortere. Nå skal jeg spise mat og dra på trening<3 I går skrev jeg ned en liste over ting som irriterer meg. Listen finner dere under↓ Vi blogges i kveld flotte lesere 

         

 10 ting som irriterer meg i hverdagen, let’s go! 
 

 1. Når noen snakker stygt om mine venner og de åpenbart vet at vi er venner. Uansett om jeg er venninne med personen eller ikke, irriterer det meg når folk skal kommentere. «Hun er ikke fin, hvordan klarte han og kapre henne?  Hun var finere før! Hun kan ikke kle seg” Det kan umulig få deg til å føle deg bedre ved å snakke nedlatende om andre. Enkelte mennesker kan se på den vakreste jenten i verden, men selv om slenge ut en kommentar som “hun er jo ikke så fin da” Jeg synes det er viktig å rose andre og være sjalu kommer man ingen vei. Tror du at du blir penere av å si at andre er stygg? 

   

 2. Tom for dopapir. Hvem har ikke kommet løpende inn døren for å rekke toalettet, etter en lang dag med skole eller jobb. Det er ikke ofte jeg setter meg ned uten å sjekke om det er papir, men det hender! Haha da var det bare å rope etter hjelp om jeg er så heldig å ikke være alene. 

   

 3. Bøter jeg lett kunne unngått. Når det er bilettkontroll og jeg er overbevist om at jeg har billett, men finner ut at den gikk ut 2 timer før kontrollen. Det skjer noen ganger at man møter de snille som lar deg kjøpe ny billett, men så har vi dem som gledelig deler ut boten på 1200 i hendene på deg. 
   
 4. Smuler i sengen. Når skal jeg lære å ikke spise mat som smuler i sengen? Det er litt vanskelig når favorittsnacksen min er potetgull, haha!
   
 5.  Dårlig tid før jeg skal ut. Jeg er en person som hater å stresse. Det verste som finnes er jo å ha 1 time maks på å finne outfit, sminke seg og fikse håret. Det som skjer i slike situasjoner er at jeg alltid kommer forseint.
   
 6. Tom for strøm på mobilen. Jeg hater å være tom og angrer hver gang jeg er en plass uten lader at jeg ikke har ladebank med meg. Ladebank er genialt, men jeg lærer tydeligvis aldri. 
   
 7. Folk som ikke klarer å unne andre suksess. Hvordan kan man ikke være glad på andre sine vegne? Vil du det samme som denne personen, men enda ikke klart å komme deg i mål? Jobb hardere. Du kommer ingen vei med å klage over hva andre får til. Hadde du kanskje brukt litt av den energien du bruker på å irritere deg over andre sin suksess, ville du kanskje nådd malet ditt du også;) 

   

 8. Mennesker som alltid skal finne feil. Jeg er vegetarianer, men det er ikke godt nok for alle. Jeg har veske laget av pels og jeg eier en jakke med pels, så da bryr jeg meg tydeligvis ikke nok. Jeg gjør i alle fall noe og ingen er perfekte.

   

 9. Mennesker som alltid har seg selv i fokus. Du klager over alle andre, men ser ikke at du selv kanskje er problemet av og til. Det gjør ingenting om andre feiler, så lenge det er en vinnsituasjon for din del. Jeg tror man kommer lengst i livet med å bry seg om de rundt seg, for hvem vil være rundt mennesker som kun bryr seg om seg selv? 
   
 10. Jentedrama. Finnes det noe mer irriterende enn teit jentedrama? Jenter er veldig flinke til å diskutere og 1 fjær blit plutselig til 10 høns. Hva så om hun ikke ville komme på jentekvelden, men heller være med noen andre venninner? Man trenger ikke ta alt så personlig. Jeg liker deg og du har ikke gjort meg noe, selv om jeg valgte å avlyse den ene avtalen vi laget for 2 uker siden. 

 

5 kommentarer
  1. Den me jentedrama e så true! Eg har alltid vært samme med gutter fordi jeg takler ikke jenter som lager drama. Jeg klarer kanskje å ha jenta venn 2-3 år

  2. Har tenkt mye på de ..De finnes positivt ladede ord og negative, de går an å snakke en person oppover eller nedover, er jo di som og snakker seg selv nedover eller oppover og, kommer følelsen før eller etter tanken/ordet?!? Tror de er mange som ikke er klar over hva utstråling og budskap en sender når en snakker, hvilken kraft ord har og i situasjonen.
   Er noe som heter: av ordene er du bare stolt, av ordene er du fordømt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg