UKENS SPØRSMÅL

Hvem overrasket dere med stripperne i bursdagsgave ? 

Alle de gale vennene til Andrea + Sofie og Morten! Haha tidenes bursdagsgave 😀 

Hva tjener du på bloggen? 

Det er veldig varierende fra måned til måned. Noen ganger kunne jeg klart meg veldig godt på kun bloggen og andre måneder ikke. Jeg jobber også på pizzabakeren, slik at jeg er sikker på at jeg har nok til å betale alle regningene mine. 

Røyker eller snuser du?

Jeg snuser, men har faktisk ikke kjøpt snus siden fredag. Jeg og Mathilde prøver å slutte og første dagen uten snus er i dag. Jeg oppdaterer dere hvordan det går! 

Har du mistet kontakten med Andrea og Sofie i det siste? 

Nei jeg har ikke mistet kontakten med noen av dem. Sofie reiser en del, jeg jobber en del og Andrea jobber også, men vi møtes så ofte vi kan. Vi poster heller ikke bilder eller skriver overalt at vi er sammen når vi møtes. 

Bor du fortsatt i Oslo? Når flyttet du til Oslo?

Jeg flyttet til Oslo August 2016. Jeg har bodd her siden den gang! 

Fikk dere lov å ha med snus inn på hotellet? 

Ja vi fikk lov å ha med så mye snus vi ville. 

Når begynte du å blogge? 

Jeg startet for første gang på blogg.no da jeg var 15 år. Jeg har hatt andre blogger på andre nettsider, men husker ikke hvor gammel jeg var. Kanskje 13-14? 

Er du bifil? 

Nei jeg er heterofil. Noen ganger har jeg faktisk tenkt over spørsmålet en ekstra gang, men jeg har aldri vært forelsket i en annen jente. 

Mistet du jomfrudommen din til din kjæreste? 

Nei, jeg og gutten det skjedde med var ikke kjærester. Jeg var dødsforelsket, men ble dumpet kort tid etter. Ung og dum. Jeg skulle kanskje ønsket jeg ventet, men det er ingenting jeg tenker på den dag i dag. 

  1. Hva er det du tjener penger på i bloggen? Er det klikk og seere, eller er det bare annonseinnleg? Hva tror du f.eks. Martine Lunde får når hun legger ut de innleggene?

  2. Hei!
   Du svarte at du snuser og ikke røyker. Men røyker du på fest eller andre sammenhenger? 🙂 Jeg husker veldig godt at du røykte en del på PH. Hva synes du helt ærlig smaker best, røyk eller snus?

  3. Hvorfor snuser du aldri i syden men røyker mest? Klarer du liksom røyke i syden og så slutte helt igjen eller både røyker og snuser du til vanlig? Snuser selv men har aldri prøvd røyk.

  4. Oki:) Hva synes du er best generelt da, å ta en røyk eller en snus?
   Er det ikke vanskelig å slutte når du først har tatt endel røyk? Du har kanskje røyket fast tidligere?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg