Overskrifter for å provosere

Det første jeg som regel gjør hver morgen er å sette meg foran macen. Uansett om jeg er på ferie, hos en venn eller har fri, så er det det første jeg tenker på når jeg våkner. Jeg må publisere nytt innhold på bloggen og det må være interessant innhold, i alle fall et av innleggene om dagen. Hva vil leserne mine lese om og hva vil jeg skrive eller starte en debatt om? Overskriften må dra leserne og overskriften må passe til innholdet. Clickbait er blitt vanlig for oss bloggere og nettopp fordi vi er nødt å provosere for å engasjere. Jeg tar meg selv i klage over andre og jeg skulle ønske jeg ikke trengte å skrive oss, men sannheten er at jeg også bruker clickbait av og til og jeg er like god som alle andre.

 

Det hjelper ikke slenge ut et innlegg med overskriften “Dag 2” og så fortsette med “dag 3” dagen etter. Det hjelper ikke å poste et innlegg uten å reklamere på sosiale medier. Det hjelper ikke for meg i alle fall, ikke akkurat nå. Jeg kan forstå når folk klager over Instagram og snapchatstoryen min, men jeg kan heller ikke beklage meg for det. Jeg må bruke ressursene jeg har til å komme meg dit jeg vil og jeg jobber ikke bare med blogg, men Instagram/snapchat/facebook er blitt en stor del av jobben. 

 

Nå sitter jeg her med null ideer til hva jeg vil skrive om. Jeg har nettopp tatt en paracet i håp om at hodepinen skal gå bort, laget meg kakao som alltid får meg til å føle meg litt bedre og vasket sengetøyet mitt som jeg skal legge på i kveld. Jeg er aldri syk, men når jeg først er det føler jeg meg så hjelpesløs. Kroppen blir utmattet og jeg skulle ønske jeg ikke hadde noen ting jeg måtte gjøre. Jeg jobbet i 14 timer i går og om noen timer skal jeg på jobb igjen. 

 

Kamera står på lading oppe, men i dag ble det mobilbilder i stedet. Noen dager trenger ikke alt være så perfekt. 

“I dag vurderer jeg å slutte å blogge” Kan være en tanke på morgenen av og til, men så kommer jeg til fornuft og setter meg ned for å skrive uansett. Jeg trives jo utrolig godt med det jeg gjør og jeg vil ikke gi opp. Det vil alltid komme dårlige perioder, men det er da det er viktig å fortsette. Nå skal jeg vaske mer klær og fortsette å se Farmen. Vi blogges<3

 

  1. Det er jo selvfølgelig at man skal ta i bruk clickbait for å gaine oppmerksomhet, problemet kommer når titlene ikke stemmer overens med innholdet, og man føler seg rundlurt som leser. Det gjelder å være smart i bruken, og tenke gjennom det man publiserer. Hadde det vært superenkelt så ville jo alle klart det på dagen. Men sånn er det jo ikke. Jeg hater å klikke meg inn på noe som overhodet ikke stemmer. Ha en fin dag 🙂

  2. Hei vennen
   Husk alle har dårlige dager med det man gjør, så ikke ha negative tanker om bloggen.
   Vær ærlig og tenk positivt.
   Livet er her og nå og ikke siden.

  3. Jeg synes du er en av de få bloggere som ikke benytter seg av clickbait. Hvis du gjør det, så er det veldig sjeldent hvertfall. Overskriften din stemmer alltid med innholdet, og det elsker jeg. Det som er problemet med disse clickbait bloggerne er at mange klikker seg inn på bloggen deres, men etter hvert stopper folk å klikke seg inn på de bloggene fordi folk tenker det sikkert er enda en clickbait innlegg. Jeg har aldri opplevd å bli lei av titlene du bruker, synes du gjør en bra jobb.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg