My happy moment.

Hei alle sammen. Jeg har nettopp spist en sen frokost og snart skal jeg på jobb. I helgen har jeg jobbet en del og det har føltes veldig produktivt. Jeg hadde fri en liten periode og dagene gikk plutselig i ett. Jeg trives veldig godt i jobben min, så framover skal jeg bli flinkere å jobbe oftere. Det er ingenting som er bedre enn å spare opp litt ekstra penger også. Jeg vet fortsatt ikke hva jeg skal gjøre i 2018 og med litt penger spart er mulighetene store. I morgen har jeg fri og da skal jeg gjøre noe veldig gøy. Jeg kan ikke fortelle hva jeg skal gjøre enda, men jeg tenker å vlogge hele dagen så får dere bli med på fridagen min.  

I går hadde vertsbroren min bursdag og det fikk meg til å tenke litt ekstra på min amerikanske familie. Jeg snakket med dem på facetime i går og da gikk det opp for meg hvor lenge siden jeg har sett dem. Jeg må få til å besøke dem i l løpet av 2018. Jeg savner å høre om deres happy moments. Hver dag før middagen sa alle i familien hvert sitt happy moment. Det kunne vært alt fra at noen hadde sagt noe fint til deg, du hadde møtt en gammel venn, eller man kunne velge å si hele dagen. Jeg synes det var en utrolig koselig ting å gjøre, spesielt på dårlige dager. Uansett hvor dårlig dagen føltes, klarte man alltid å finne happy moments og sette pris på dem. Jeg husker jeg syntes det var litt rart i starten, men til slutt var jeg også den som sa bordbønnen. For ja, vi ba også før hvert måltid. Jeg trodde ikke før jeg flyttet til USA at en bønn kunne være så enkel. Jeg trodde man trenge å vite litt om religion for å kunne be, men neida til og med jeg satt i gang bordbønnen flere ganger i uken. Rart hvor påvirket man blir av kulturen og hvor lett det var å tilpasse seg. Jeg måtte aldri gjøre disse tingene, men valgte det helt selv. Jeg har aldri vært religiøs av meg, men ting som dette satte jeg stor pris på. Det var en koselig ting å gjøre sammen med familien. Er du på utveksling eller skal på utveksling anbefaler jeg deg til å teste ut mest mulig! Prøv en sport du aldri har testet, Tørr å takke ja til daten du ble spurt på, dra med vennenne dine i kirken, (Det er faktisk mye gøyere i USA enn hva det er i Norge.) og vær sosial så ofte du kan. Tiden kommer til å gå fortere enn du tror og før du vet ordet av det er du hjemme igjen. 

 

Nå gleder jeg meg til å reise til Thailand og oppleve mer av mine happy moments. 

                           

    1. Jeg har veldig lyst til å dra på utveksling til USA. Familien min tjener bra, men det er fortsatt kjempe dyrt å ta utveksling i USA. Hvor mye kosta det sånn sirka

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg