Tetris i kjøleskapet.

Hei alle sammen. Nå har jeg nettopp spist en kjempegod frokost, smoothie og laks på knekkebrød. Jeg prøver å bli sunnere i matveien og har derfor vært på storhandling i dag. Jeg har kjøpt et par middager, men også mye godt til både lunsj, frokost og kvelds. Nå slipper jeg de korte butikkturene som jeg ofte drar på hver eneste dag. Nå sparer jeg masse tid og ikke minst penger! Jeg har til og meg kjøpt meg laks i dag! Det har jeg ikke spist siden jeg var hjemme hos mamma og pappa. Nam, det er mitt all time favorite pålegg. 

Det var ikke bare bare å skulle plassere alle varene i kjøleskapet. Det var som spillet tetris. Jeg måtte bytte og snu på varene for å få plass til alt. Etter en liten stund var alt pakket inn i kjøleskapet og det var ikke en centimeter med luft igjen haha… Livet i kollektiv med et kjøleskap. 


Planen var egentlig å dra å trene da jeg våknet, men formen er fortsatt ikke på topp så jeg droppet det. Nå vil jeg bare bli helt frisk sånn at jeg kan trene og føle meg bra igjen. Om 2 timer skal jeg til frisøren så nå skal jeg sminke meg og rydde litt på rommet. Vi blogges senere <3 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg