Den ekte versjonen av meg var sjokkerende.

Samarbeid.

God morgen flotte lesere! Jeg fortalte dere i går at jeg var nødt å vise dere bilde av mitt ekte håret, så nå skal dere få se. Da jeg først satte på extensions syntes jeg det var utrolig tykt og langt ikke minst. Jeg slet med å sette håret i hestehale og det å egentlig gjøre noe som helst med det var vanskelig. Etterhvert som jeg hadde det føles det tynnere og mye lettere. Det har ikke fysisk blitt mindre hår, men det føles bare slik. Jeg har i alle fall blitt ganske vant til håret og det føles som mitt eget. Det sier seg seg selv at jeg fikk et lite sjokk i går da jeg tok alle klipsene av. Håret føltes så utrolig utrolig tynt og kort. Jeg har aldri sett håret mitt på den måten før! Det var ikke at jeg ikke likte det, for kort hårfrisyre synes jeg er dødskult. Jeg vurdere faktisk noen minutter å ikke sette på håret igjen fordi det var så deilig med kort hår, men når jeg først tok det på igjen – ville jeg ikke ta det av. Jeg skal ta det av når jeg reiser til Thailand i Desember og det er ikke så lenge til. Jeg er en person som er mere under vann enn over vann på strandferie, så løshår er ikke den beste matchen for meg i syden.

Altså wow!! Ser dere hvor ille det så ut… Når det skal sies så var lyset rett over veldig sterkt, så det var ikke så ille i virkeligheten but still! Det var en liten wake up call for min del. Når jeg tar ut extensione i julen skal jeg være flink å kure håret masse. 

@VILDEHELENEE på Hendrix Hair Frogner 


Se så fint og fyldig håret ble. Vi satt noen av tapene litt lengre fram denne gangen, så jeg håper det er noe jeg blir fornøyd med! Det er litt vanskeligere å sette i hestehale nå, men håret ser også mye fyldigere ut framme. Jeg er kjempe fornøyd som alltid 😀 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg