Skal jeg godta at kjæresten min er utro?

Hva skjer om jeg ikke godtar det han har gjort og forlater han? Hva om det bare blir denne ene gangen? Det var jo det han sa. Det skulle ikke skje igjen. Jeg godtok det aldri, jeg ga han bare en ny sjanse. Og en til etter det.

Tørr jeg å ta sjansen på at jeg noen gang vil finne en ny? Vil jeg klare å elske noen på samme måte som jeg elsker og har elsket han? Hvorfor satt han meg i den situasjonen og hvordan gadd jeg i det hele tatt lage en situasjon av det? Var ikke svaret allerede ganske enkelt? Jeg ville ikke være med noen som ikke bare vil være med meg, men fortsatt var jeg usikker på hva jeg skulle gjøre. Han sa det jeg ville høre og han sa det så bra. Han sa det aldri skulle skje igjen, men så skjedde det igjen. Og igjen. 

 

Jeg lå alene hjemme hos han, men han kom aldri tilbake. Timene gikk og jeg angret mer og mer på at jeg ikke ble med ut. Jeg skulle blitt med for å passe på. Jeg lå våken lenge den natten å ventet, selv om jeg visste han ikke kom. Det kom et lite håp i meg hver gang mobilen vibrerte. Det måtte jo være han en av gangene, men han ringte aldri. Det var ikke første gang han ikke kom hjem så dette var ikke noe nytt. Det sluttet å gjøre vondt på samme måte. Tårene sluttet å komme og plutselig ligger følelsene veldig dypt. Det gjorde vondt på en helt annen måte. Jeg kunne ikke beskrive følelsen, men til slutt kunne man se den. 

 

Det var min feil. Jeg skulle ikke tatt den ekstra vakten på jobb, for da hadde jeg kanskje orket å feste. Jeg skulle blitt med ut, selv om jeg ikke hadde lyst. Jeg skulle blitt med for å passe på. Jeg skulle passet på at han bare var min og at det var min kropp han la seg inntil på kvelden. Jeg skulle vært tynnere, penere, kulere. Jeg skulle fortalt han at jeg var trøtt og var på tur å sovne, så slapp han tro jeg var med noen andre. Jeg vet nå han bare sa det for å rettferdiggjøre det han selv hadde gjort, men kjærlighet gjør blind. Han utnyttet meg til å tro det var min feil, men det var det så langt i fra. 

Til slutt kom det til det punktet at jeg sluttet å spørre hvor han hadde vært, for uansett hva han sa kom jeg til å tilgi han. Selv om jeg viste at alt var en løgn.

 

Det er lett å si du ikke ville gjort det samme, men man vet aldri hvordan man reagerer. Jeg har lært og jeg håper ikke du må gå samme vei for å lære. 

17 kommentarer
  1. Ditch ditch ditch, to ganger er to ganger for mye, du er ikke 30 engang, du har evig god tid på å finne en annen

  2. Jeg hadde ikke godtatt første gangen, hadde kjæresten min vært utro en gang, så hadde det vært på hode ut. Jeg hadde neppe funnet meg noen ny med det første, men hadde stolt på magefølelsen om det dukket opp en ny en.

  3. Tårene triller når jeg leser dette. Vet selv hvor dum jeg har vært ved å elske en person for høyt. Han kan nesten gjøre hva som helst og likevel tilgir jeg han. Jeg klarer ikke tenke klart, for jeg har ingen ting uten han

  4. Jeg har opplevd akkurat det samme som deg. Jeg har nå funnet den jeg vil dele livet mitt med etter det og det vet jeg du finner også❤ Det er en der ute som er ment for deg og du er ment for en der ute.. Tiden har bare ikke kommet enda at det er meningen at dere skal treffes, men den kommer om etterhvert❤
   Jeg skjønner hvor jævlig du har hatt det og gi all sin tillit til en person som egentlig ikke bryr seg om deg er skikkelig smertefullt den dagen karma forteller deg hvordan ting egentlig har vært er. Mange sier man ikke kan kjenne på magefølelsen at det er noe galt, men noen ganger er det den som snakker sant (man blir dårlig) når man vet det er noe galt. Jeg har lært at om jeg kjenner den følelsen, er det det beste å tenke gjennom hva som er best for deg og ta den rette avgjørelsen som er den beste for akkurat deg og fremtiden din. Da handler det ikke om hvor mange år du har hatt med den personen, det går faktisk på helsa di og livet ditt videre.
   Husk å tenk på deg selv før du tilgir, si ting akkurat som det er der og da, men ikke lat som at alt er bra og ikke tilgi for å tilgi.. Jeg mener at man skal bare få en sjanse ellers skjønner den personen som har såret deg at du er naiv og dumsnill og vil bare utnytte deg og såre deg igjen og igjen.
   Du er ei skikkelig bra jente og det er nok mange der ute som leter etter en så herlig person som akkurat deg å dele livet med.
   Stå på på videre på bloggen, du kommer langt❤

  5. Uff ikke bra:( Absolutt ikke bra, finn deg en som respekterer deg å ikke er utro. Håper det går bra!

  6. Sjønner d er jævlig ! Å elske noen d er vondt ! Det er best du stopper å tilgi du sårer deg bare selv . Du er gullverdt ! Du fortjener d alder beste ! Du er nydelig sterk. Jeg tenker du bare pakker tings dine å drar start et nytt kapittel i live , det er tungt men så verdt d. Bare la han ligge i rundt men en ting er sikkert han kommer til å gå på en stor smell. Du er mer verdt en at han ligger å puler andre kjærringer med klam å Gud vet hva de har !

  7. Syns faktisk det e teit at mannfolk/kvinnfolk kommer hjem til partneren sin å fortell dem har vært utro,dem sir det kun for å lette på si ega samvittighet å for å knuse andre parten! Det man ikke vet har man ikke ondt av heller!
   Men for å være ærlig har jeg vært i din situasjon alt for mange ganger, å er enda i samme forhold etter 5 år, å nå har vi ei datter sammen på snart 11 mnd å ikke lett å gå fra noen spesielt ikke når man har barn sammen å vil at barnet skal vokse opp med både mammaen å pappaen, men man må jo også huske å tenke på seg selv:)
   Du kan i alle fall sende meg ei melding vist du trenger noen å snakke med 🙂

  8. Æ e i det samme AKK no… Det har skjedd flere ganga b.l.a at han har kalt andre jente div ting… Æ elske han utrulig høyt å gir han sjanse på sjanse å tenke siste gangen hele tia… Æ har blitt såra av han så mange ganga.. Hadde en stor operasjon på tirsdagen.. Der venninne mine fortalte at han satt sammens me en av disse jentene han har kalt div ting ( deilig osv) (spurt om å sende nudes t) de satt sammen på en kino… E så skuffa…

  9. Nå om dagen heter det vel “fuckboy”. Det gjorde det ikke for 10 år siden, men samma det. Jeg brydde meg aldri om følelser, kun om det fysiske, spenningen, jakten, og “premien”. På den andre siden ble jeg aldri sammen med noen heller. Det ville jo hindret meg i å holde på med det jeg var så glad i.
   Noen fikk selvfølgelig følelser for meg, men det var jo bare praktisk dersom jeg hadde en “dårlig kveld” ute på byen. Greit å ha noen å ringe til, ikke sant? Det gikk noen år. Flere år enn det jeg er stolt av… Så merker du plutselig at alle rundt deg har type eller dame. Så merker du at “ryktet ditt går foran deg”. Alle er advart, og du ser lenger på deg selv i speilet og lurer på hva du har holdt på med. Du tenker tilbake og lurer på hvem du ikke skulle ha gitt slipp på blant de man har såret.
   Har du allerede møtt drømmedama, men ikke skjønt det?? Umulig å si, fordi man er blind.
   Så står man der da, i midten av 20åra, i barnedåpen til ungen til en kamerat, som i tillegg er forlovet, og begynner å tvile på mine valg her i livet. Du ser kjærligheten de har til hverandre og stoltheten av å døpe resultatet av den kjærligheten.
   Så står jeg der da, foran speilet på badet og lurer på hva jeg holder på med. Fullt klar over at det finnes jenter der ute som egentlig hater meg fordi jeg ikke viste annen interesse ovenfor dem enn det fysiske. Så begynte jeg å få dårlig samvittighet. Kanskje karma hadde tatt meg igjen?
   Så har du maset da, fra foreldre, tanter og onkler. Ikke glem besteforeldre! “Skal du ikke få deg kjæreste snart?” Ååååå… jeg hatet det spørsmålet. “Fy faen så dum du er!!!” sa jeg til speilbildet mitt mange ganger. “Hvor mange lykkelige slutter har du ikke gått glipp av liksom?? Du er bare for dum til å se det!!”
   Jeg begynte å mislike meg selv. Var aldri ute med mindre jeg var bedt av kamerater eller venninner, og sluttet med å drikke meg “sjarmerende”.
   Jeg tok opp igjen kickboxing som jeg hadde sluttet med som 17åring, for å ha noe å fokusere på.
   Det var da hun dukket opp. Hun jeg deler postkasse, seng, bmw stasjonsvogn (Måtte være bmw. Krav fra meg) 2,2 mill i huslån, og den søteste lille jenta på 2 år som fyker rundt her med.
   Plutselig var jeg lykkelig. Jeg elsket noen! Jeg fikk også lov til å døpe resultatet av en kjærlighet jeg aldri hadde kjent før!
   Jeg vil aldri tilbake igjen til der jeg var. Hilsen en som er 10 år eldre enn deg. Det “blir folk av oss også” selv om det tar alt for lang tid, dessverre!
   Og ja, jeg har dårlig samvittighet ovenfor de jeg har såret, men det tok noen år dessverre… Vi bare vet ikke bedre.

  10. Jeg synes veldig synn i deg. Kjæresten min var utro med meg en gang jeg hadde det helt jævellig etter det men kom meg ut av det men jeg falt for han igjen og igjen og viste ikkje da hva jeg skulle gjøre men nå har jeg kommet ut av det. Håper du kommer deg ut av det.stakkar deg😭

  11. Du fortjener mye bedre! selv om det er lett for andre og si, så burde du gå! Ikke godta og bli behandla på den måten! Det kommer en som er rett for deg, og den personen behandler deg ordentlig!

  12. Skulle nesten trodd det var jeg selv som skrev det. Han løy, brukte meg, og tappet meg! Jeg sa at det gikk fint så lenge det ikke ville skje igjen. 3 dager etterpå hadde jeg på følelsen hva som skjedde, spurte en venninne som kjenner henne pm hvor den jenta jeg hadde mistanke var. Hun var AKKURAT der jeg trodde. Jeg spurte han hvorfor i helvete hun var der og han løy igjen:) men ikke faen om jeg tilgir han en gang til. Det gikk på psyken min, hele han! Det viste seg han hadde herjet med 3 jenter i den siste tiden… følte meg svikta. Har aldri elsket noen så høyt. Men hele forholdet var aldri bra. Han løy jo om alt! HELE TIDEN!!! dette skjedde sist uke. Jeg er som deg, jeg sa til meg selv at dette ville jeg aldri kunne tilgi men jeg gjorde jo det. Fordi jeg så ikke for meg elske noen andre… men jeg kan det, for det finnes jo så mange fantastiske gutter der ute.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg