Noe av det kjedeligste jeg vet om!

Hei alle sammen. Nå sitter jeg i stuen å ser på skal vi danse. Jeg var ute igår så har ikke sett siste episode før nå. Formen var ikke helt på topp da jeg våknet i dag, men nå har jeg endelig klart å fått i meg litt mat. Mathilde kom på besøk etter jobb og så bestilte vi Max burger fra foodora. Vi testet begge halloumi burgeren og den var utrolig god. Det blir definitivt noe jeg bestiller igjen!  

I går spilte jeg inn en get to know me tag til dere og den er allerede redigert ferdig. Nå er det snart en time siden jeg begynte å laste opp på youtube, og den har kun lastet 10%. Jeg håper nettet blir litt bedre i løpet av dagen, for det pleier å være litt av og på. Tregt nett er noe av det kjedeligste jeg vet om! Jaja uheldigvis ikke så mye jeg kan gjøre med det enn å vente. Videoen kommer ut i løpet av kvelden eller i morgen tidlig i alle fall! 

 

Nå skal vi se nyeste episode av Riverdale. Det er en Netflix serie som jeg blitt hekta på. Hele første sesong er ute, men kun 2 episoder av sesong 2. Vi blogges i morgen eller senere om filmen får lastet opp! 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg