UKENS SPØRSMÅL

HVEM SKAL DU TIL THAILAND MED?

Jeg skal med min kjære familie. Mamma, pappa og søsteren min. 

 

ER DU OG MARTINE FORTSATT UVENNER PÅ GRUNN AV ALEKSANDER? 

Haha du er ikke første personen som spør, men nei. Jeg har aldri vært uvenn med verken Aleksander og Martine. Vi har ikke så mye kontakt nå lengre, men sier hei og prater om vi ses. Jeg kan forstå at noen kanskje trudde jeg var litt bitter da de kom hjem fra Mexico, men om jeg skal være ærlig falt alt på plass ganske naturlig. Jeg kom hjem nesten en måned tidligere til Norge og de var så å si et par da de kom hjem. Da de kom hjem spilte vi også alle 3 inn et nytt program sammen og da hang vi jo en del. 

HVA VEIDE DU PÅ DITT TYNNESTE?

Helt ærlig så vet jeg ikke helt. Jeg sluttet å veie meg en periode og jeg klarte aldri helt selv å se hvor tynn jeg hadde blitt. Det eneste jeg vet nå er at vekten min var langt i fra sunn. 

VILLE DU TAKKET JA TIL Å BLI MED PÅ PARADISE TIL NESTE ÅR? 

Jeg er litt usikker, men jeg tror ikke det. Jeg føler at det blir mer spesielt om det bare skjer en gang. Jeg vet jo allerede hva det går ut på, hvordan det er, hvordan hotellet og spillet er. Det hadde nok vært utrolig deilig å komme tilbake og være med i spillet igjen, men en gang holder for min del. 

HVORDAN GÅR DET PÅ VEGETARFRONTEN? 

Veldig bra! For et år siden hadde jeg aldri trodd at jeg skulle mislykke kjøtt på den måten jeg gjør nå. Jeg tror helt ærlig ikke jeg kunne sluttet å være vegetarianer. Jeg spiser minimalt med meieriprodukter for tiden også. Egg og melk er noe jeg ikke har hatt i kjøleskapet på en stund, men kan spise om jeg får det servert. Jeg trives veldig med kostholdet mitt og kroppen føles veldig mye lettere, om det gir mening? 

HVORDAN BLOGGERE LESER DU?

Det er mange skal jeg si deg! Når jeg ikke har noe spesielt å gjøre kan jeg stikke innom mange på topplisten. Mine favoritter er Anniken Jørgensen og Sophie Elise. Jeg får kanskje ikke med meg alt i bloggverden, men det meste! 

GODTAR DU ALLE KOMMENTARENE? 

Jeg godtar nesten alle. Det har hendt at jeg har fått stygge kommentarer om venner eller bekjente og da godtar jeg sjeldent. Jeg vil ikke at min plattform skal brukes til å rakke ned på andre. En ting er når folk skriver om meg, men når mennesker plutselig drar inn dem jeg er glad i er det langt i fra greit. Til deg som liker å rakke ned på enkelte deltagere fra paradise; Kommentarene dine kommer aldri til å bli publisert noen sted, så det er bare å gi opp å skrive. 

SKAL DU OGSÅ BLI BLOND IGJEN? 

Jeg nevnte det kort i et innlegg at jeg skulle få en forandring på håret snart. Jeg skal ikke bli helt blond, men mye lysere enn jeg er nå. Jeg starter allerede neste måned å farge det, så jeg gleder meg til å se hvordan det blir. Jeg trives jo veldig med det mørke håret, men jeg kjenner at jeg vil ha en forandring. Jeg håper bare ikke jeg angrer med en gang, for jeg kan ikke fortsette å farge det hele tiden. HELDIGVIS er jeg blitt mye flinkere med håret mitt den siste tiden. Jeg kurer det ofte, bruker ikke hårføner eller slettetang like ofte og sover med flette hver eneste natt. 

                  

 

2 kommentarer

Siste innlegg