DRESS LIKE ME

annonselenker 

For noen uker siden fikk jeg en mail som gjorde meg overlykkelig. Nelly ville starte et samarbeid og det passet meg perfekt. Nelly er en av nettsidene jeg handler mest på, så jeg ble utrolig glad da de tok kontakt. Det er mange av dere som har ønsker mer outfit bilder fra meg, så det skal jeg bli flinkere på framover. I dag tenkte jeg å vise dere noe av mitt seneste innkjøp som jeg ble så fornøyd med. 

Det er forresten stort salg på Nelly nå! Direktelink til salget finner du HER. Koden TREAT gir det 20% på alt på Nelly, utenom det som allerede er satt ned i pris. Shop i vei girls!


                                                        KJOLE HER / SKO HER / VESKE HER 

                                                                            KJOLE/HETTEGENSER HER 


                                                          GENSER HER / SLENGBUKSE HER 


                                                                        BODY HER 

            COZY DRESS HER Jeg elsker denne og går i den nesten hver eneste dag. Verdens beste stoff!!
 

For 1 uke siden begynte jeg på dette vippe og brynsserumet. Jeg har tatt førbilde av vippene, så jeg gleder meg til å se om det funker. Jeg føler allerede jeg ser en liten forskjell, men jeg skal vente litt til før jeg viser dere resultatet. Jeg har i alle fall hørt mye bra om serumet. Det beste er at det ikke er så dyrt som mange andre merker. Nå får du det for kun 159 kroner med rabattkoden. Serumet finner du HER 

 

 

Siste innlegg