Hvorfor gråter du fortsatt over han?

Hvorfor gråter du fortsatt over han? Du er nødt å avslutte det. Ikke snakk med han! Sier de. Det hjelper ikke hva de sier for jeg vet du ikke vil høre – det ville ikke jeg heller. Jeg forstår deg og jeg føler på smerten din. Ord er så mye lettere sagt enn handlinger. Jeg skulle ønske man kunne hjelpe, men det er ikke alltid de utenfor kan gjøre noe. Uansett om det handler om en du liker eller noe helt annet. 

                           

Jeg husker tiden da jeg var i min egen lille boble. Jeg løy til de rundt meg for å skjule hans handlinger, og jeg trakk meg unna de som bare ville meg godt. Hvorfor lurer du sikkert på? Fordi de pushet meg til å velge bort noen som betydde mye for meg, men som også såret meg mer enn noen hadde gjort. Når jeg vil noe, så vil jeg det – uavhengig om mine venner ikke alltid er enig eller ikke. Jeg ville aldri vært den jeg er eller der jeg er i dag om jeg skulle hørt på alle rundt meg. Så klart visste jeg at han ikke var bra for meg. Så klart visste jeg at jeg kom til å finne meg en ny, men det hjalp lite når det bare var han jeg ville ha.

Jeg forstår dere bare ville meg det beste. Jeg forstår det gjorde dere vondt å se meg gråte. Jeg forstår frustrasjonen deres når jeg ikke ville høre. Jeg forstår dere ville hjelpe og jeg beklager jeg ikke ville høre, men jeg håper dere forstår at jeg satt pris på alt. Jeg satt pris på at dere ville hjelpe, men sterke følelser endrer seg bare ikke så lett.

Jeg tror det er viktig å ta til seg det venner og familie sier, men til syvende å sist er det ditt valg og dine følelser du må følge. Feiler du? Hva så? Jeg tror mange har feil oppfatning over hva å feile virkelig betyr. De fleste frykter det, de prøver ikke engang på grunn av sjansen for ikke å lykkes. Og det er derfor de aldri ser at deres drømmer blir til virkelighet. Sannheten er at fiasko er en verdifull gave. Det er et skritt på vei til suksess, og noen ganger må du ta et skritt mer enn en gang. Og noen ganger aldri ta samme skritt igjen. Og vet dere hva det beste er? Jeg har aldri tatt samme skritt igjen.

Lær av feilene du har gjort, de hjelper å drive deg fremover til å oppnå dine mål i fremtiden. Det vil være tider i livet når vi ikke klarer, men det vi lærer av våre feil er ekstremt viktig. 

Det kom til et punkt hvor nok var nok for meg også og den tid kommer for deg å. Snart håper jeg.

4 kommentarer
  1. Har tenkt akkurat de same når de gjelder de med feil, feil er når de ikke ble suksess første gang.
   Men du fikk jo en livserfaring&kunskap, er kunskap en av de største berikelsene i denne verden?!?

  2. Pleier aldri å kommentere blogger generelt, men jeg måtte bare kommentere nå. Det gjorde så vondt å lese det du skrev, fordi jeg kjente meg veldig igjen. Jeg hadde en kjæreste det nylig ble slutt med som absolutt ikke var bra for meg og jeg visste det så godt selv, men jeg gjorde alt for å skjule det. Jeg ville heller ikke høre når venninnene mine prøvde å hjelpe, men endelig kom den dagen hvor innså hva jeg fortjener. Jeg gjorde det slutt og det angrer jeg ikke et sekund på! Det gjør fortsatt vondt, men det er viktig å se din egen verdi. Og det fortjener du også Martine, du virker som en kjempe jente! Unner deg alt godt og er glad du også kom deg ut av det. Masse klemmer <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg