UKENS SPØRSMÅL

Jeg skulle egentlig poste dette innlegget i går, men ble ikke ferdig før sent på kveld. Dette er spørsmålene fra sist uken, men bedre sent enn aldri?  

Vil du bo i Oslo for alltid? 

Nei det har jeg ingen planer om. Om jeg noen gang får meg mann og barn tror jeg at jeg vil bo i Bodø, med mindre mannen min og jeg finner ut av en annen plan. Jeg har alltid hatt lyst å bo i et varmt land igjen, så det er jeg sikker på at jeg også kommer til å gjøre. 

Herregud for et flott sted! Hvor er bildet tatt? 

Det er tatt i Arizona i fjor sommer! Ca 2 timer fra byen jeg bodde i 1 år og gikk high school.

Snakker du med mange fra paradise? 

Om jeg skal være ærlig så nei. De fleste har gått tilbake til gamle rutiner og det er ikke alle jeg er så lik med! Jeg føler jeg har funnet ut hvem som er verdt å ha kontakt med og dem jeg liker å omgås med. Når det skal sies så liker jeg så å si alle som jeg ble kjent med og det er god stemning om vi ses.

Når gråt du sist? 

Wow det kan jeg faktisk ikke huske! Det er flere uker siden, men tror det kan være når jeg så 12 years a slave filmen for snart 1 måned siden. Fint å være på et sted i livet hvor jeg ikke føler behovet for å felle en tåre eller to.

Hvordan ser ditt naturlige hår ut? Uten extensions?

Det er veldig stor forskjell som dere ser! Jeg trives med begge frisyrene, kort og langt. Jeg liker nok det lange håret best, men når jeg skal til Thailand skal jeg ta ut extensione for ferien. Det skal bli veldig deilig! 

Hvordan går det på vegetarfronten? 

Jeg er ikke vegetarianer eller veganer, men pescetarianer om man vil kalle det noe! Jeg har ikke spist kjøtt på snart 8 måneder (bort sett ifra 2 ganger i Rhodos…), men jeg spiser fortsatt sjømat. Jeg føler kroppen er mye lettere og jeg trives veldig med kostholdet mitt for tiden. Jeg kunne aldri sett for meg å begynne med kjøtt igjen. I starten spiste jeg det ikke for at jeg skulle teste ut hvordan det var. Nå holder jeg meg unna fordi jeg ikke klarer tanken haha. Det er vanskelig å forstå for mennesker som spiser kjøtt, men slik har det altså blitt  for meg med tiden!

                       

Ser du på deg selv som toppblogger? 

Jeg tjener penger på bloggen og i dag ligger jeg på 30.plass på topplisten. Jeg ligger ikke helt på toppen, men det kan vell kalles toppblogger uansett? Jeg vet ikke helt. Jeg hadde aldri introdusert meg selv for nye mennesker med å fortelle at jeg er toppblogger akkurat, men haha vanskelig spørsmål! 

Hva skal jeg gjøre hvis man blir utesteng av sine beste venner?

Blir du utestengt av dine beste venner uten grunn, så er ikke dette noen venner å ta vare på. Uansett om det hadde vært en grunn, så kan man alltid ordne opp i saker. Venner skal være der for hverandre uansett hva! 

Elsket den røde genseren din? Hvor er den fra? 

Den er fra na-kd

            

Har du operert deg før? 
Nei og håper jeg aldri trenger det. Håper jeg forblir frisk til jeg dør! 😀 (og aldri får lyst å operere på utseende mitt)

Hvor høy er du?

Jeg er 162 cm. 

Skal du farge håret blondt igjen?

Dette spørsmålet kommer for evig til å være et dilemma for meg! Jeg elsker det brune håret mitt, men en del av meg vil farge det litt blondere igjen. Jeg er redd jeg kommer til å angre og jeg vil ikke ødelegge håret mitt enda mer… Jeg føler selv jeg ser eldre og finere ut med brunt, men jeg har jo også gang på gang fått høre at jeg kler blondt best. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre! For 2 uker siden hadde jeg bestemt meg for å farge det lysere før jeg reiste til Thailand, men nå er jeg usikker på om jeg kommer til å gjøre det. 

                                         

Hei… Jeg er utrolig fin av deg helt siden ph, men det er en ting jeg lurer på. Skal du være med i sesong 10? Håper du kan svare på dette<3 

Snille! Tusen takk<3 Nei det skal jeg nok ikke. Jeg hadde elsket å være med igjen, men jeg har ikke blitt spurt igjen og ville nok ikke takket ja uansett. Jeg føler det holder mer en nok med å være med en gang. 

Hvor er den sorte toppen med blomster som du hadde på deg på byen i går fra? Den var kjempefin! 

Tusen takk! Det er en body fra Carlings. Jeg fikk den i bursdagsgave av en venninne og jeg elsker den! Såå fin. Kanskje ikke så heldig at jeg må passe på at ikke piercinge ikke stikker fram (kan ikke bruke bh under), men det ble fort glemt etter et par drinker… Jaja det er jo bare nipler og en piercing.

                            

                                            

11 kommentarer

Siste innlegg