Disse situasjonene gjør meg usikker.


 

Jeg tror de fleste har noe i livet som gjør dem usikker, sjenert eller ukomfortable. Det kan enten være noe med utseende, noen rare vaner eller situasjoner som kan oppstå. Jeg satt meg ned for å skrive en liste i går da jeg så på serie og det var faktisk vanskeligere enn jeg hadde trodd. Det er lett når en situasjon oppstår, men det å skulle skrive dem ned var noe helt annet. Jeg har klart å finne noen situasjoner som gjør meg usikker, så nå får dere høre om dem. Jeg merker også at jeg blir mer sikker på meg selv jo eldre jeg blir, men helt selvsikker er jeg ikke på alle punkter enda. Det har vært ting jeg har vært usikker på før, men som jeg ikke kunne brydd meg om nå lengre. Jeg håper dette innlegget kan være litt interessant å lese og kanskje vi er like på noen av punktene? 

 

–  SKOLE. Jeg har sjeldent følt meg veldig flink i mange fag på skolen og har derfor blitt usikker i forskjellige situasjoner. Jeg kan være helt sikker på at jeg kan svaret på det læreren spør om, men tørr selv om ikke rekke opp hånda – i frykt om at det er helt feil. Jeg skjønner ikke hvorfor, for det er jo ingenting galt med å svare feil. 

Når noen gjør narr av dialekten min. Det kommer veldig ann på hvem som etterligner og hva de sier, men enkelte mennesker har faktisk snakke nedlatende til meg – og dette på grunn av en dialekt? Jeg har fått kommentarer om at enkelte syntes jeg var pen helt til de så youtubevideoene mine og hørte jeg snakket nordnorsk. Jeg ble også nektet inngang på en russebuss på Tryvann på grunn av dialekten min. Jeg digger at jeg har dialekt, men enkelte ganger altså… Haha så blir jeg også litt irritert på meg selv for at jeg lar meg påvirke. 

 

Om jeg er ute å går og tryner (spesielt når jeg er alene), men prøver å late som ingenting å gå videre. Man merker menneskene rundt seg stirrer og jeg gjør da alt for at ingen skal få øyekontakt med meg haha.

Når jeg får munnsår. Jeg føler jeg er den eneste i hele verden som sliter med det, men sannheten er jo at det er flere som har det enn som ikke får det. Jeg dropper fort avtaler (Ja, jeg vet jeg er sær), å gjøre noe eller møte nye mennesker om jeg plutselig skulle fått munnsår en morgen. Hva er det egentlig jeg er redd for? At noen skal dømme meg ut i fra et sår på munnen haha?

 

Når noen tror at bare fordi jeg har deltatt i et realityprogram, får jeg forskjellsbehandling. Det har faktisk skjedd et par ganger at jeg har stått i kø i en uteplass og noen har ropt ut “Hun har vært med i paradise, kan vi slippe køen” DETTE KAN KOMME FRA FOLK JEG IKKE KJENNER ENGANG?! Er det mulig… Jeg kunne aldri brukt “tittelen” min til noe sånt, eller trodd at det skulle hatt en innvirkning på vakter eller i andre situasjoner. Når dette har skjedd har jeg gjort alt for å gjemme meg i håp om at ingen hørte hva som ble sagt.  

 

Ukomfortable klær! Jeg har noen klær i klesskapet som absolutt ikke passer lengre, men til tross for at jeg vet det kan jeg finne på å ta det på meg. Jeg angrer alltid like fort om jeg går hjemmefra, for det føles som om alle merker at buksa/genseren sitter litt for trangt. Jeg må akseptere at noen av favorittbuksene/genserene mine har jeg dessverre vokst ut av. Når jeg er et sted å plutselig finner ut at personen jeg nettopp hadde en lang samtale med, ikke var en jeg kjente. Det er lett at praten går uten at man ser hvem man snakker til. Dette skjer faktisk oftere enn dere tror! Jeg må passe på å se hvem jeg snakker med, eller så må vennene mine slutte å gå fra meg mitt i en samtale haha.

 

Når folk jeg ikke har så godt kjennskap til leser innleggene mine, eller ser videobloggene mine når jeg er tilstede. Jeg dør av kleinhet i disse situasjonene! Spesielt om det er gamle innlegg og videoer. 

Når jeg liker et instagrambilde med et uhell. Trenger jeg si mer? haha 

 

Kjenner du deg igjen i noen av punktene eller har lyst å dele noen ting som gjør dere usikker eller ukomfortable? Det hadde vært interessant å lese om!

7 kommentarer

Siste innlegg