UKENS SPØRSMÅL

Ser at du har nippelpiercing, kan du fortelle litt om det? Var det vondt, angrer du? 

Det var vondt å ta dem, men ikke noe mer enn da jeg piercet navelen egentlig. Det var veldig vondt i en time etterpå og da angret jeg, men det var bare fordi jeg skulle i bursdag samme kveld. Jeg klarte ikke stå oppreist og ville helst ligge hele tiden. Det gikk heldigvis fort over for samme kveld dro jeg ut å festet. Jeg angrer ikke nå i ettertid. Jeg synes det er finere med stive nipler enn ikke stive og mine er halvveis stive hele tiden.

Hei! Så fine brynene ble! Har selv veldig lite hår på brynene mine og de slutter selvfølgelig ikke så langt “inn” som jeg vil, i tillegg er de veldig lyse. Ser at du har fått mye fyldigere bryn på etter-bildet, så jeg er bare veldig nysgjerrig på hva du egentlig har gjort? Og om du kan si noe ca pris på det og hvor man evt får gjort det haha. Takk for svar!

Jeg går til brow rehab å velger brynsløft. Grunnen til at de ser fyldigere ut er fordi de farger brynene enkelt å greit! Brynene ser også fyldigere ut i starten på grunn av at fargen ligger igjen på huden. Jeg elsker hvordan brynene er rett etter en brynstime. Heldigvis holder fargen lenge, så jeg trenger ikke tegne dem så mye.

Er pelsjakken fra junkyard varm og hvor ble bildene tatt? 

Bildene ble tatt på festningen i Trondheim. Jakken er faktisk utrolig varm! Jeg bruker den ofte på kalde dager. Det beste er at den er lang og varmer rompa også!

Hvilken tatovering er din favoritt? 

Denne er litt vanskelig! Min favoritt er nok hele armen, men den jeg har med søsteren min betyr nok mest. Jeg liker også den under leppa fordi det er et fint minne og palmen jeg tok i USA. Det er umulig å velge en når jeg er fornøyd med alle. 

Savner du det blonde håret? 

Både ja og nei! Jeg trives meg begge fargene, men føler meg litt kulere med brunt. Det er vanskelig å forklare eller sette ord på hvorfor jeg liker det brune best, men jeg har alltid følt meg finere med brunt. Jeg hører ofte folk sier det motsatte, men det viktigste er vel at jeg selv er fornøyd. Jeg skal faktisk farge det litt lysere snart, men ikke blondt. 

Hvor mange kjærester har du hatt? 

Jeg har kun hatt en ordentlig kjæreste. 

Har du holdt på med en jente før? 

Nei 
Bor du fortsatt med Morten og hvordan var det? 

Nei det gjør jeg ikke. Det begynner å bli en stund siden jeg flyttet ut nå! Jeg savner tiden jeg bodde der og vi hadde det veldig fint. Det var meg, Morten og 2 kompiser. Vi var alle ny i Oslo, så det var en veldig spennende tid! Gøy å se hvor mye som har forandret seg siden da.  
             
Når hadde du sex sist? 

Haha det er mye folk er interessert i å vite om! Det begynner å bli noen uker siden. September en gang. 

Tjener du penger på bloggen?

Ja det gjør jeg. 

Har du noen gang blitt forelsket i en god kompis? 

Nei det tror jeg faktisk aldri har skjedd. Jeg har så klart vært venn med personen jeg har blitt forelsket i, men aldri hatt noe godt forhold til dem jeg har holdt på med før vi begynte å date. 

Hvordan program redigerer du filmene dine i? 

Jeg redigerer på Imovie. Gratisprogram på mac 
Hvem har du best kontakt med av jentene fra ph? 

Andrea, Sofie  og Rebecca snakker jeg med mest, men det hender jeg og Sophie catcher up! 
           

Hva savner du mest med ungdomsskolen? 

Nå begynner det å bli en stund siden jeg gikk på ungdomsskolen, men jeg savner at alt var så nytt og spennende. Gutter, festing, mensen, sex, og nye venner. Jeg husker hvor voksen jeg følte jeg var, spesielt i 9 og 10ende klassen. Når jeg ser tilbake på tiden så innser jeg at jeg viste ganske lite om livet og meg selv haha. 

Hva tenker du når noen spør om å ta bilde med deg? Er det ikke litt irriterende? 

Det er langt i fra irriterende. Jeg elsker når folk tørr å komme bort, i stedet for å ta snikbilder. Jeg merker når folk tar snikbilde (som regel), men det er hyggeligere å være forberedt på et bilde.            
Hvor i Thailand skal du? 

Jeg skal til Hua Hin 😀 

Hvem fortalte du at du var kommet med på paradise først? 

Den første jeg ringte var bestevenninna mi, Mathilde! 

Hva skal til for å komme med på ph? 

Jeg er faktisk usikker, men mitt beste tips er å være seg selv. Det er ikke slik at visse personer blir valgt ut og visse ikke. De plukker jo som regel ut litt forskjellige type mennesker. Er du blitt invitert på intervju så tørr å si det du mener og ikke vær redd for å vise hvem du er. 
Når tatoverte du sleeven? 

Jeg tatoverte meg i Oktober i fjor. Den er altså litt over et år gammel! 

                              Processed with VSCO with f2 preset

6 kommentarer

Siste innlegg