Er kjæresten din trofast når han drikker?

Er du redd for at kjæresten din ikke er trofast når han drikker? Vrir det seg i magen hver gang han er ute å pilser med gutta? Har han gjort noe før som gjør at du tviler? Eller har du kanskje av tidligere erfaringer lært at du må passe litt ekstra på? Jeg hadde en samtale med en venninne i går om kjærlighet og forhold, så jeg tenkte det kunne vært gøy å høre om deres tanker rundt dette temaet. Jeg er langt fra ekspert når det kommer til forhold, men jeg tror jeg er ganske klar over hvordan jeg vil ha det (om drømmemannen plutselig dukker opp). Det har ikke alltid vært gutten jeg har møtt som har vært problemet, men hvordan man forholder seg til en annen person i et forhold.

 

Det finnes utallige mange type forhold og ingenting er mer rett eller galt. Det som passer for deg, passer kanskje ikke for noen andre. Jeg har venner hvor det ikke går mer enn en time før de snakker med kjæresten og jeg har venner som kan sende én tekstmelding i løpet av dagen. Når vi var inne på dette temaet begynte jeg å tenke på hvordan jeg selv er i et forhold, men så ga jeg opp. Jeg vet ikke hvordan jeg ville vært eller er lengre. Jeg har kun vært i et forhold og det begynner å bli noen år siden. Jeg har forandret meg mye siden da. Jeg er ikke en person som trenger mye bekreftelse, men å vise kjærlighet når man ses eller en liten tekstmelding er noe jeg setter pris på.

 

Hva tenker dere når kjæresten er på byen uten dere? Jeg vet det er mange som stresser over dette, spesielt i vårt samfunn hvor utroskap er vanligere enn forhold (nesten). Jeg har alltid tenkt så enkelt som; Stol på kjæresten din. For hva er vell et forhold uten tillit? Har han vært utro før, men du valgte å tilgi han for det? Da føler jeg man må gå videre og du valgte selv å godta, så skal du bruke det imot deg selv eller han resten av forholdet? Hvorfor skal kvelden din bli ødelagt fordi du stresser over at kjæresten din kanskje er med en annen? Jeg kan forstå at man i starten kan være litt usikker på om han er den rette, men er han ikke det så finner du fort ut av det. Er det ikke bedre å gå all in i et forhold? Stole på hverandre, ha frie tøyler og ha en god kommunikasjon. Ødelegger en av dere forholdet med å være med en annen, så er det ingenting å ta vare på. Jo friere tøyler dere har, jo enklere er det å finne ut om personen er den rette eller ikke. Det er sikkert veldig lett for meg å si som er singel og som ikke har hatt noen der på en stund, men jeg vet at der er flere av mine venner som har det slik. 

 

Er kjæresten din på byen å pilser med gutta? Så vil han helt sikkert bruke tiden sin på dem. Dere er jo sammen nesten hver dag ellers og da regner jeg med han ikke sitter i telefonen med gutta hver kveld? Det er jo så klart forskjell på forhold og vennskap, men det er viktig å ta vare på de begge når man finner noen. Hadde jeg fått en kjæreste som ikke lot meg feste med jentene eller ringe hver halvtime for å sjekke om alt var okei, ville det blitt for mye for meg i lengden. Jeg tror det er viktig å kunne bruke tid på venner og seg selv, selv om man er i et forhold. Jeg tror også det er viktig å prøve å stole på hverandre og gjør du det vil du automatisk føle og ha det bedre. Hva tenker dere? 

3 kommentarer
    1. Enten så er man sammen og stoler på værandre eller så ere bare og drite i det! Går ikke ann og være i et forhold der du ikke kan ut og kose deg med venner uten at typen/dama skal ringe og mase og snakke med deg hele tiden, greit du er i et forhold men du må også passe på deg selv og vennene dine ikke bare kjæresten.

    2. Enig i de du sier! Er litt av de same som måtehold, men de viktigste av alt vis et forhold skal vare er å ha troen på de. 😀 soulmates <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg