Jeg har ikke økonomien til dette.

Wow dette var mye deiligere enn jeg hadde tenkt meg. Jeg har ikke vært hjemme på nesten et halvt år, så dere skal tro jeg sov godt i sengen min i natt. Jeg har savnet å sove i denne sengen og jeg har savnet å være hjemme. Mamma og pappa sto klar på flyplassen da jeg landet i går og det var så godt å se dem igjen. Som mamma sa så ser vi jo hverandre hver eneste dag på facetime, så vi hadde nesten glemt når vi så hverandre sist i virkeligheten. Nå har jeg nettopp spist mat og det var en drøm å åpne døren til et fult kjøleskap. Jeg har plutselig masse mat å velge av. Jeg fikk litt sjokk da jeg kom inn på rommet og badet mitt i går. Er det rart jeg har vært kresen når jeg har sett på boplass i Oslo den siste tiden? Jeg har nesten glemt hvor fint og godt jeg hadde det hos mamma og pappa, men heldigvis har jeg innsett at jeg ikke har økonomien til å ha det slik jeg hadde det hjemme. 

Det er ikke store forskjellen på rommet mitt nå fra da jeg bodde der selv, men klærne mine er borte og mamma har plassert litt småting rundt omkring. Jeg har så mange minner fra dette rommet og nå er jeg endelig hjemme igjen. Hjemme på ordentlig. Det føles utrolig godt! 


Søsteren min flyttet ut da hun var 18 år, så jeg hadde også eget bad de siste 6 årene jeg bodde hjemme. Jeg tenkte ikke så mye over dette da jeg fortsatt bodde hjemme, men jeg ser nå at jeg var ganske heldig. Jeg vet hvem som skal fylle badekaret å bade i kveld i alle fall! 

Mamma og pappa fikset til og med tvstue oppe, men tror dere den ble brukt? Nei. Jeg klarer ikke forstå hvorfor, for det var jo en perfekt tv stue om jeg ville ha besøk. Jeg var heller den som tro på besøk til venner, i stedet for å invitere dem hjem. Spesielt om det var gutter jeg skulle møte, da ville jeg i alle fall ikke ha dem her. Hvor teit er ikke det? Jeg kunne gjort alt for å fått rommet, badet og tv stuen til Oslo. Nå skal jeg kle på meg turklær å hente hunden til søsteren min, vi snakkes senere<3

2 kommentarer

Siste innlegg