Siden sist

Søndag
19:20

Spiste godteri, drakk sjokkomelk og sov resten av flyturen. Angret litt på at jeg dro på nach natten før, men jeg hadde det gøy så det var vell ingenting å angre på. Hadde ikke gjort meg noe å fått en ekstra natt i Bodø, men det skulle bli godt å komme hjem også.

22:20 

Mathilde tok meg imot på Oslo s. Vi dro å handlet inn mat, dro hjem til meg, snakket og så Stranger things. 
Mandag
09:16

Våkner på grunn av at jeg hoster så mye (Jeg håper jeg blir friskere nå og ikke syk igjen…). Jeg og Mathilde hadde begge sovnet på sofaen da vi så serie i går kveld. Det var ikke så rart for ingen av oss hadde sovet noe særlig natten før. Jeg sto opp, ryddet bort maten som fortsatt sto på bordet, spiste de to siste pizzastykkene, gikk opp på do for så å gå ned å legge meg på sofaen igjen. Haha snakk om å være i halvsøvne, men sofaen vår er ikke så verst å sove i da. 

14:30

Marte kom hjem fra skolen og vi innså at vi kanskje hadde sovet nok. Vi gikk på butikken å handlet inn pålegg til frokost. Mamma baket rundstykker og pakket med meg i kofferten før jeg reiste, så det ble en veldig god frokost/lunsj.

15:10

Mathilde måtte plutselig løpe for å rekke t-banen til jobb. Jeg hadde egentlig fri i dag, men tok en vakt like vell. Jeg følte jeg trengte å komme meg tilbake på jobb og føle meg litt produktiv. Vakten er jo også med bestevenninna, så jobbdagen blir nok mer enn ok+. 

16:05 

Nå må jeg fjerne restene av mascaraen under øyet, kle på meg og komme meg på jobb! Vi snakkes<3 

2 kommentarer
    1. Du skriver så rare innlegg?😀 Du hadde nok «dradd» flere lesere om du hadde endret skrivemåte i innleggene dine.. HELT sikkert!!! Da hadde jeg gått innom bloggen din daglig, og helt sikkert flere andre også;) Bare et tips!

    2. Og kanskje skrive 2 innlegg hver dag??;) Du gjorde jo det for noen uker siden og da fløy du jo oppover på bloggtoppen! Vær så snill, for jeg liker deg ganske godt, og du virker som ei trivelig jente.😊

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg