DET HAR KOSTET MEG 100.000 KRONER!!

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive om dette (før jeg faktisk klarer det), men det har vært i tankene mine mye de siste dagene. Jeg har sluttet (heh prøver) å snuse. Sist jeg tok en snus var onsdag og det føles som en evighet siden. Jeg angrer så utrolig mye på at jeg startet for noen år siden. Det er ikke bra for meg, er veldig uattraktivt og utrolig dyrt. Det er etter jeg har spist mat jeg sliter mest, men denne gangen skal jeg klare det! Jeg tok et kort regnestykke nettopp for å finne ut ca hvor mye jeg har brukt på denne avhengigheten min. Jeg regnet ut 3 bokser i uken siden jeg var 15 år og et er rundt 100 tusen kroner… Shitt det er mye penger jeg kunne brukt på noe annet:( Jeg ville neppe hatt ekstra penger i måneden om jeg ikke hadde snuset, men det er uansett kjedelige å vite summen på noe så idiotisk. 

 

Throwback til 2012 og første gang jeg kjøpte snus på butikken selv.  Jeg var 15 år og på besøk hos familien i Lofoten, så mulighetene var ikke så store. Det var faktisk første gangen jeg turte å prøve også, så dere kan tro jeg var stolt;) Jeg knipset bildet med en gang jeg kom hjem og postet det i en facebookgruppe vi i jentegjengen har.                                                                            
                          

6 kommentarer
    1. Hvordan kom du til bare 100.000? Jeg har selv snus 2 bokser mer enn deg i uken, men i ett år mindre, og jeg kommer til 730.000kr😅 hva brukte du som pris per boks?

    2. Rikke: whaat så mye? 85 kroner for en snusboks ca ( var billigere før) x 3 = 255 😀 255 i uken x 52 ( 1 år) = 13.260, så ganget jeg det med hvor mange år. For meg blir det da 13.260 x 7 = 92. 820. Kanskje det er jeg som er dårlig i matte haha, hvordan regnet du det ut?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg