PARADISE HOTEL 2018

Hei alle sammen. Hvordan har starten på uken deres vært? Mandager pleier av og til å være litt tunge, men dagen min til nå har vært utrolig fin. Jeg har fri fra jobb så i dag har jeg vært med Sofie fra jeg våknet. Vi har trent, tatt bilder, vært i byen, fikset bryn og spist grøt (NAM så godt det var). Nå ser vi gamle episoder fra paradise hotel. Sesongen med Kristin, Dennis, Iselin og Stian, om dere husker? Jeg digger å følge med på reality og kjenner jeg savner Mexico veldig mye nå. Det er veldig mange spekulasjoner for tiden om neste års paradise hotel. Sikkert ikke for alle, men naturlig nok litt i min vennekrets. Jeg er veldig spent på hvem som skal være med, men vet også allerede mer enn jeg kanskje skulle vist. 

Etter jeg la ut et bilde på instagram (det er slettet nå) så var det mange som spurte om jeg skulle være med. Forståelig siden det var et bilde fra paradise og teksten var “håper det blir mindre tåret på ph 2018”. Jeg, Andrea og Sofie bestemte oss får å legge ut hvert vårt bilde på tull, men hvem vet? Kanskje dere ser noen av oss på skjermen om noen måneder:)

Kjenner du noen som har meldt seg på i år?

                       
                    Processed with VSCO with jm1 preset

4 kommentarer
    1. Jeg har hørt rykter om at det skal være en kjærestesesong! Kristin og Dennis, Sofie og Morten, Martine og Aleksander, Pierre og Isabel + noen ekstra da. Det er sikkert det du mener i innlegget at du vet mer enn du skulle

    2. Karoline; Er ikke det litt rart hvis Pierre og Isabel er med når de ikke er sammen lengre? Det er jo ikke så mange kjærestepar fra ph

    3. Jeg tror det er gamle deltagere og nye som skal være med😊 Slik som det var nå i siste sesong i Sverige.😉 Men hva skjer siden så mange vet om at noen de kjenner skal være med?? Er ikke det strengt forbudt og si noe om?? Og at de får høye bøter om de det gjelder røper seg?? 3000000 i bot?? Stemmer det?? Og at de ikke får være med i sesongen??

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg