Noen mennesker er så jævla onde.

                              OM DET FINNES EN GUD DER UTE BER JEG OM HJELP. 


Jeg vet ikke hvordan jeg skal starte en gang, for jeg trodde ikke dette kunne skje. Hva strømmer igjennom hode på disse menneskene? Ikke mye har jeg lagt merke til. I går ble jeg liggende våken til langt på natt på grunn av dette. Jeg leste artikler, søkte på nett, så videosnutter og bilder. Jeg blir sint, men mest av alt oppgitt. Hvorfor skriver ikke media mer om dette? For opptatt av klikk og dette selger tydeligvis ikke nok. De skriver om hva Kim kardashian hadde på seg på butikken, treningstips, hvordan man skal kle seg eller en ny artikkel om Trump. Penger, penger, penger. Hvorfor deler vi ikke mer og hva kan vi gjøre for å stoppe dette. 

Da jeg kom over en artikkel om det, trodde jeg først det var gammelt. Jeg trodde ikke dette fortsatt skjedde, men så feil kan man ta. Det er helt sykt at mennesker i 2017 FORTSATT har auksjoner hvor dem selger mennesker. De selger dem for så å enten drepe dem, torturerer dem eller arbeider dem i hjel.

På auksjonen roper de ut kvalifikasjoner enkelte av mennene hadde, så får kjøperne komme med bud, prisen stiger og i løpet av kort tid er mennene solgt og overlevert til sin nye “eier”. 

Helt ærlig så skjønner jeg ikke hvordan mennesker bare kan lukke øynene. Hvordan noen kan scrolle forbi et klipp, et bilde, en tekst som handler om dette. Hvordan kan folk ikke ville vite mer? Hjelpe til? Spre ordet? Det gjør vondt langt inn i kroppen når jeg tenker på alle der ute som trenger hjelp. 

Jeg redder kanskje ingen med å skrive dette innlegget, men jeg sprer ordet og DET kan redde liv. 

                    

7 kommentarer

Siste innlegg