FLASHBACK FRA LA!

Hei alle sammen! Nå sitter jeg hos naboen igjen. Vi dro å skulle fikse nett i dag, men tror dere ikke det tar en uke før det nye er installert? Typisk… Jeg er heldigvis så heldig som får låne nette her, men nå på kvelden suger det å sitte ute. Jeg tok til og med på meg hettegenser og bukse i denne varmen, men jeg blir seriøst spist opp av mygg her jeg sitter. Siden jeg satt meg her for 40 minutter siden har jeg klart å fått 7 myggstikk på føttene, jeg kødder ikke engang:( Jeg føler alltid jeg er den som blir spist opp av myggen, uansett hvor mye myggspray jeg sprayer på. I morgen skal jeg spraye meg vært 10 minutt, for dette holder meg våken om nettene :@

 

Klokken er nå halv 2 på natten og resten av familien ligger å sover. Hadde det ikke vært for at jeg ville oppdatere dere, så ville jeg nok også sovet nå. Bildene har jeg lastet opp allerede, så jeg tror jeg springer hjem for å skrive ferdig innlegget. Nettet fungerer når jeg kun skal skrive, men å laste opp bilder tar sin tid. Jeg har tatt masse bilder i dag så nå får dere se litt av det jeg har gjort.

Se den fine inngangen til kjøpesenteret! Det var overskyet da vi våknet i dag tidlig, så vi brukte tiden til å dra innom det nye senteret. Vi var det ikke lenge siden vi skulle på stranden, men jeg blir å dra mange ganger tilbake. Thaiene er så flink til å pynte til jul, så jeg er nødt å vise dere all julepynten de har over alt. Spesielt på begge kjøpesenterene, det er så fint!


FLASBACK FRA LA. Dette drakk jeg nesten hver eneste dag da jeg var på ferie i LA. Drikken heter macha tee og det er serriøst så godt. Jeg skal prøve å finne et sted hvor de selger selve pulveret, for denne gangen skal jeg kjøpe å ta med meg hjem. Hvorfor selger de ikke dette på Starbucks i Norge? Eller ikke som jeg vet om! Noen av dere som har sett det? 

Vi blir som alle thaiene når vi er her nede. Jeg, mamma og pappa har kruset rundt på scooteren i dag. Vi dro til og med og handlet. Dere kan se for dere oss 3 på scooteren + masse handleposer! Haha for et syn.

Som hver eneste kveld ble det sjømat på meg. Jeg skulle til å bestille reker igjen, men tenkte jeg måtte teste noe nytt! Det var godt, men jeg angret på at jeg ikke valgte en rett med reker haha. Det er kanskje kjedelig å spise det samme hver eneste dag, men jeg blir jo heller aldri lei så hvorfor ikke?

Jeg er hjemme i stuen, men nå må jeg legge meg før jeg sovner på sofaen. Dere hører fra meg i morgen<3 

Siste innlegg