UKENS SPØRSMÅL


Thailand  17:16 /  Norge  11:17

Hvor er bikinitoppen fra og hva koster den? 

Den koster bare 149,- og er fra Nelly. Direktelink finner du HER

Har du egentlig klart å slutte å røyke og snuse? 
Jeg har aldri røyket fast, men har av og til røyket på ferie. Jeg har aldri vært avhengig av røyk, men snus derimot. Jeg sluttet i 3 uker, men kjøpte en boks da jeg skulle reise hit. En snusboks på feire må da være lov, når jeg har klart å holde meg unna så lenge? Den holdte lenge og jeg nok nettopp siste snusen, så nå er boksen tom. Det er ikke mulig å få tak i snus her så nå slutter jeg igjen. Jeg synes bare det er godt å vite at jeg kan slutte om jeg vil og at jeg ikke er avhengig av noe. 

Hvor mye veier du? 

For å være ærlig så vet jeg ikke, men jeg bryr meg ikke særlig heller. Vekt er bare et tall og trenger ikke ha noe å si på kroppen. Jeg prøver å la vær å veie meg, for det kan ha dårlig påvirkning på gamle tanker. Det viktigste er at jeg føler meg vell, så kan vekten få vise hva den vil.
 

Kan du vlogge på snappen din mens du er i Thailand? 

Det skal jeg selvfølgelig få til! Jeg oppdaterer allerede en del og om du vil følge heter jeg martinejooh <3

Hvilket kamera kjøpte du? 

Canon G7x. Etter å ha tilbring litt tid og testet ut Isabelle sitt kamera ble jeg frelst, så måtte dra å kjøpe samme haha.

Hvorfor innrømmer du ikke at du har med deg en gutt på ferie? Er du flau over han? 

Haha jeg skjønner ikke hvorfor noen tror jeg har med meg noen? Jeg er kun her med familien og familievenner. 

Er du fornøyd med kroppen din når du går på stranden? 
Ja det vil jeg si. Jeg har så klart ting jeg skulle ønsket jeg hadde trent litt, men det er ingenting som plager meg. Jeg elsker å sprade rundt i bikini uansett! Sist gang jeg var her veide mye mindre og vet dere hva? Jeg føler meg faktisk mye mer bekvem i bikini denne gangen, og det er deilig å tenke på! Kroppen har egentlig ikke så mye å si. Hvordan du tenker avgjør hvordan du føler deg. 


Fikk du følelser for Aleksander inne på hotellet og har du det enda? Har dere kontakt? 

Altså dette er snart et år siden, men siden dere spør hver gang må jeg vel svare. Jeg kan ikke nekte for at det var noe der, men sterke følelser fikk jeg aldri. Det er veldig fjernt å tenke på for jeg føler ikke noe for Aleksander nå! Vi har ikke så mye kontakt, men er fortsatt venner. 

Du ligner utrolig mye på mammaen din! Synes du det? 

Tusen takk<3 Ja eller jeg føler ikke vi er så like, men jeg tror vi ligner mer jo eldre jeg blir. For noen år siden lignet vi ikke i det hele tatt. Jeg håper jeg ser like bra ut som mamma når jeg er på hennes alder. Hun er så pen! 

Hvor kjøpte du nike jokkebuksa? 
Den er fra Junkyard. 

Har du tatt silikon og gjorde det vondt å ta piercing i niplene? 

Nei jeg har ikke silikon. Det var vondt, men ikke verre enn i navelen for dem som har det. Det verste var egentlig de to timene etterpå, for da klarte jeg ikke gjøre stort enn å ligge i sengen. Smerten gikk gikk heldigvis over fort og de grodde utrolig fort på meg også. 

Har du stemt på noen i vixen og vil du fortelle hvem du har stemt på? 

Ja det har jeg. Jeg stemte ikke på alle kategoriene, men jeg kan fortelle de kategoriene jeg har stemt på. livsstil: Sophie Elise, Årets stjerneskudd: Ida Broen, Årets Gullpenn: Sigrid og Lisa, Årets business: Annikken Jørgensen, Folkets favoritt: Martine Lunde 
 

Har du noen gang blitt sjekket opp av samme kjønn? 

Ja det har faktisk skjedd et par ganger. Jeg ble sjekket opp av ei dame da jeg var på Rhodos, men den hendelsen ble så ille at vi fikk henne utestengt. Hun ble intens, tvang meg til å stå med henne og om ikke holdt hun meg fast. Det hjalp ikke å si at jeg ikke var interessert eller gå bort fra henne, for da ble hun bare sint og sa jeg måtte bli dama hennes. Hun ble også aggressiv mot alle som kom nært meg – da spesielt gutter. Hele situasjonen var utrolig ubehagelig og jeg sprang gråtende fra klubben til slutt. Gutter kan være ille, men shitt det kan jenter også. 

Hvor i Thailand er du? 

Jeg er i Hua Hin 😀

Hvem liker du mest av Andrea og Sofie? 

Haha for et spørsmål! Det har jeg faktisk ikke et svar på, jeg liker dem begge like mye. 
 

6 kommentarer
  1. Det er deilig at du ikke er avhengig av verken røyk eller snus da 🙂 Da føler du liksom at det ikke gjør noe om du snuser eller røykerlitt i ny og ne? 🙂 Siden du er tom for snus nå, så kjøper du deg vel bare en pakke røyk siden du er på ferie da?

  2. Okey:) da er du jo flink!! Hadde du kunnet røyke sammen med foreldrene dine liksom? Hva sa de når du røyker eller hvertfall gjorde det på PH? Husker noen mentedu kledde det på en måte, at du ble enda mer “sexy” på et vis:p vet ikke hva du føler selv men:)

  3. Oki, greit det da, de røyker kanskje selv eller du har søsken som også røyker? Mine foreldre hadde blitt veldig skuffet, så jeg røyker bare litt i smug, selv om jeg er 21. Litt spennende det også da 😉 Er heller ikke avhengig, kan ha en 20 pakning i en måned. Noen dager kan jeg røyke et par, andre dager ikke, men generelt sett røyker jeg som regel en før jeg legger meg, ellers ingenting.

  4. Josefine: Ingen i familien røyker. De ville nok kommentert om jeg tok en røyk foran dem, men det har aldri skjedd før så jeg vet ikke helt:D Er nok ingen foreldre som ønsker å se barne sitt røyke

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg