MAT MED GOD SAMVITTIGHETGod kveld babes! Jeg skulle til å skrive ettermiddag for klokken er jo snart 5 i Norge, men det føles vel som kveld nå på mørketiden hos dere uansett. Gjett hvor jeg sitter? HOS NABOEN helt alene, mens resten av gjengen sover. Ikke at det gjør meg noe for jeg jobber egentlig bedre alene. Nå syklet nettopp vakten forbi meg og hilset. De sykler rundt i nabolaget å sjekker av og til, så det føles veldig trygt å bo her. Det er hyggelig når de kommer forbi, de virker alltid så glade. I tillegg til vaktene er det også en tykk og høy mur rundt hele nabolaget, men det kan jeg vise dere en annen dag. Klokken er 11 og vi kom hjem fra et marked for snart 2 timer siden. Heldigvis er jeg hjemme litt tidligere enn i går, for jeg er ikke noe mindre trøtt i dag. Jeg avslutter dagen på samme måte som i går, poster et innlegg med bilder fra dagen til dere. Det har blitt en koselig slutt på kveldene her og jeg håper dere setter pris på dem! Jeg prøver i alle fall å være flink til å oppdatere både snap, Instagram og bloggen om dagene. 

 

I går sovnet jeg ikke før rundt halv 4, så jeg var ganske trøtt da pappa vekte meg i dag tidlig. Jeg ga beskjed om at jeg ikke orket å dra på stranden, men etter kort tid var jeg oppe av sengen. Det er så kjedelig å miste soldager og spesielt for å ligge i sengen. Jeg tenkte jeg kunne sove litt på dagen i dag, men som vanlig har timene flydd forbi. Jeg er derfor veldig trøtt her jeg sitter, så snart skal jeg traske hjemover. Jeg kommer til å sovne sekundet jeg legger hode på puten. 


Vi var på et marked i kveld og for en matopplevelse. Middagen var utrolig god, men dessertene her nede var noe helt annet. Det er nesten som jeg dropper middagen neste gang og bare spiser dessert. Markedet har kun åpent i helgene så nå er det en hel uke til neste gang. Jeg kan huske smaken fra i fjor da vi var på samme marked, men da nøyt jeg verken middagen eller desserten. Denne ferien får jeg virkelig spist mat med god samvittighet. Sticky rice og mango eller kokospannekakene ( de veldig småe) er mine favoritter. Har noen av dere testet Sticky rice før?

Nå forlater jeg naboen og drar hjem å sover<3 Godnatt flotte lesere, dere hører fra meg i morgen!  


 

18 kommentarer

Siste innlegg