Løgner du har blitt fortalt. DEL 1

Hei alle sammen. Nå sitter jeg nydusjet hos naboen, i garasjen som vanlig. Jeg har vist dere “kontoret” mitt på snap om dere vil se, martinejooh heter jeg. I dag har jeg fått masse farge på kroppen, men også klart å brenne meg litt… Jeg klarte selvfølgelig å glemme at jeg ikke hadde smurt meg, så jeg fikk ikke solkrem på kroppen før rundt klokken 1. Den sterkeste solen er allerede forbi på den tiden så det hjalp kanskje ikke så mye, eller jeg lindret det til å bli verre i alle fall. Heldigvis blir jeg ikke fort eller mye brent, så det går nok over til i morgen. Jeg fant fram enda et innlegg som jeg skrev på flyet som jeg tenkte jeg skulle dele. Jeg er så glad jeg gjorde litt for arbeid før jeg kom hit. Jeg prøver å tilbringe mest mulig tid med familien her, siden jeg ikke ser dem så ofte nå når jeg bor i Oslo. Jeg flytter jo også om ikke lenge så jeg får ikke sett dem på en stund etter ferien heller. Vi kom hjem fra stranden for en stund siden og straks skal jeg hjem å fikse meg. Klokken er halv 6 og i kveld skal vi spise i sentrum, som hver eneste kveld. Dere hører fra meg senere <3

 

 

Reality tv er reality. Nei ikke all reality. Det er mye mer manus enn man kanskje tror! (Nei vi hadde ikke manus på parasdise hotel som mange liker å tro haha)

Du kommer til å få pupper når du blir eldre. Plutselig kan pupper komme og de slutter vel ikke å vokse før man er rundt 25 år(?), MEN det betyr ikke alle får pupper. Har du små pupper nå som 15 åring, kan det hende de er lik om 10 år også. Pupper er pupper og jeg synes både små og store er fine. Føler egentlig det er mer fordeler med å ha små pupper da, men det er min mening. 

 

Dropper du solkremen blir du brunere. Nei ikke nødvendigvis. Brunfargen blir mye finere og dypere med brunfarge + den holder også mye lengre med solkrem. Jeg blir bare flinkere og flinkere å bruke med årene. ( Ironien i at jeg glemte det i dag:)) )

 

Du kan få til akkurat det du vil i livet og du kan bli hva du vil. Nei det kan du dessverre ikke og jeg beklager om jeg var den som måtte si det. Du kan klare utrolig mye det skal jeg ikke legge skjul på, men alt? Nei dessverre. Idretter feks. Det er ikke alle type idretter som passer for alle. Det er også jobber og ting du kanskje vil gjøre som ikke kan oppfylles. 
 

Dropper du ut av skolen vil det ikke bli noe av deg. Nei alle trenger ikke gå skole for å bli noe, men det hjelper så klart. Det hjelper mye. Jeg kjenner mange suksessfulle mennesker som ikke har studert. Selv vet jeg ikke hva jeg vil studere, men stresser ikke i det hele tatt. 

 

Du får dårlig syn av å sitte nærme TV-skjermen eller for mye på data. Det kan være ubehagelig og ikke minst et tegn på at du trenger briller, men farlig er det ikke. Du får heller ikke dårlige syn av det.

 

Alt ordner seg for snille piker. Stort sett ordner det seg like mye for både snille og slemme piker;) Du kommer lengst må å være snill da (håper jeg) 

10 kommentarer

Siste innlegg