The devil wears Prada

Jeg har glemt å fortelle dere om en ting. Den siste tiden har synet mitt bare blitt verre og verre, tror jeg. Jeg har i alle fall vært mer ops på problemet den siste tiden. Jeg husker at jeg allerede på ungdomsskolen så litt dårlig, spesielt om jeg satt bakerst i klasserommet. Jeg tok synstest og fikk meg briller, men tror dere dem ble brukt? Nei. Jeg fulgte kanskje ikke med i timen uansett eller så var det kanskje litt teit å bruke briller? Jeg husker ikke, men jeg vet i alle fall ikke hvor de brillene er den dag i dag. Tenk at det kunne være teit å bruke briller? Teit å kunne se bedre? lol haha… Nå gleder jeg meg til å bruke brillene mine!

Det var egentlig ikke før jeg var på handballkamp med mamma, at jeg virkelig følte trangen for å skaffe meg briller. Mamma ba meg se om jeg så noen kjentfolk, men det var en helt umulig oppgave. Jeg hadde ikke sjans til å se ansiktene til noen, men så testet jeg mamma sine briller. Plutselig kunne jeg se alt mye klarere. Jeg trodde ikke man var i stand til å se ansikter så langt unna, men der tok jeg feil. Jeg trenger ikke briller hele tiden, men når jeg kjører bil eller er ute å går kan det være godt. Når jeg først skulle kjøpe meg briller, så var de gøy å kunne legge et par ekstra lapper ned i noen fine. Jeg skal jo tross alt ha dem en god stund. Jeg er så fornøyd med de jeg plukket ut! 


Jeg føler meg både sexy og smart i de nye brillene mine. Hva synes dere? Er det verdt å bruke så mye penger på briller, for meg som har helt ok syn? 

16 kommentarer

Siste innlegg