Den beste feriedagen til nå.

Hei babes! Nå har jeg nettopp lastet opp alle bildene og gjett om dette blir et koselig innlegg. Det synes i alle fall jeg. Jeg blir så glad av bildene jeg skal vise dere. I går startet dagen med powerwalk opp på fjellet, hvor vi hadde utsikt over hele Hua Hin. Bilder fra turen finner dere HER. Jeg spiste deretter frokost før jeg og pappa kjørte ut med scooteren igjen. Pappa handler alltid inn hundemat når vi er her, så først matet vi hundene og deretter apene. Noe som gleder hjertet mitt er at det er utrolig mye mindre løshunder her. De første årene var det hunder over alt, men nå er det heldigvis ikke i nærheten av hva det var. Jeg får så vondt i meg av dyrene som ikke har et hjem og jeg skulle ønske jeg kunne hjulpet mer enn jeg gjør. Jeg vet i alle fall hva jeg skal donere litt penger til om jeg vinner i lotto. Det var også første gang jeg matet apene i år og det var som alltid utrolig gøy. Det er lenge siden jeg har ledd og kost meg så mye. De første årene kunne jeg bli litt redd, for skal jeg være ærlig? De kan være litt skumle i starten, spesielt om det kommer mange av dem. Nå kan jeg holde ut hendene for å løfte dem opp, så det er veldig store kontraster. Jeg elsker å være omringet av dyr og at det er villdyr gjør det bare mye morsommere.  

 

Da vi kom hjem igjen dro vi å spiste lunsj på en restaurant like ved der vi bor. Senere på kvelden dro vi på marked og så på Hilton å spiste middag. Maten var utrolig god og utsikten var ikke til å klage på. Pappa lo litt og følte det hele ble litt for stivt, i alle fall for oss her i Thailand. Vi drar som regel på steder som er det helt motsatte av dette. Hele familien spiser mest thaimat når vi er her, så da drar vi ikke på de typiske europeiske restaurantene. Maten smaker som regel alltid mye bedre på slike steder, men gøy er det å dra på litt finere restauranter av og til.

Gjør dere klar for en dryss med bilder fylt med kjærlighet. Hjertet mitt blør av å se på disse bildene. Jeg er så lykkelig!


 


 

HAHA!! Jeg lo så utrolig mye når disse to bildene ble tatt. Ser dere dere? Kan være litt vanskelig å se på bilde, men jeg kan vise dere en film på Instagram straks! 

Jeg vet ikke helt hva som skjedde med noen av bildene, men mest sannsynlig en innstilling på kameraet. Det er ikke sikkert dere la merke til det en gang, men noen av bildene er ganske små i forhold til de øverste. Jeg har ikke lært meg alle funksjonene enda, så jeg beklager for det! 

5 kommentarer

Siste innlegg