Derfor blokket jeg han på snapchat.

Grunnen til at jeg skriver han i overskriften er fordi jeg opplever mest trakassering fra menn/gutter. Det har så klart skjedd at jenter har sendt meg noe som har fått meg til å blokkere dem, men gutter derimot. Listen er lang over grunner til at jeg har valgt å slette visse personer. Har du hatt meg på Snapchat før, men ikke har meg nå lenger? Da er sikkert en av grunnene under her hvorfor jeg blokkerte deg. 


♥ Han sendte meg et bilde av penisen din.

♥ Han spurt om jeg kan sende nudes.


♥ Han sendte en snap med teksten «Når skal jeg få et bilde av piercingene i niplene dine»

♥ Han ba meg om å trene mer for da ville han kanskje fått lyst på meg.

♥ Han hadde kjæreste, men valgte å sende upassende meldinger til meg. Tror du jeg blir smigret? Hadde du plutselig blitt singel ville jeg nok heller ikke hatt lyst på deg. Kan du være utro mot en, kan du være det mot en annen også. 

♥ Hun filmet tissen sin mens hun fingret seg selv. Altså hvem gjør sånt? Til en helt fremmed?

♥ Hun sa hun likte meg minst av deltagerne på grunn av utseende. Why follow me then? 

♥ Hun klikket på meg fordi hun mente jeg hadde hatt sex med kjæresten hennes. Jeg vet verken hvem hun er eller kjæresten var, men hun ville sikkert bare ha oppmerksomheten min.

♥ Han disset meg og bloggen min.

♥ Han ble sur og frekk fordi jeg ikke ville møte han. Jeg viste ikke hvem det var, hvor han kom fra eller hvor gammel han var.

♥ Hun svarte på storyen min kun for å snakke stygt om vennene mine på storyen.

Jeg heter forresten martinejooh på snapchat, om du tørr å legge meg til etter denne listen. Oppfør deg som et oppegående menneske og jeg vil for evig og alltid ha deg som venn, på snapchat i alle fall<<3

9 kommentarer

Siste innlegg