Holder frykten borte.

Hei babes! Nå skulle jeg egentlig vise dere bilder fra juleferingen, men siden de fleste bildene ikke bare er av meg må jeg vente. Alle jeg reiser med vil nok ikke ha alt ute på nettet, så jeg er nødt å spørre først. Det gjør heldigvis ingenting å vente med de bildene, for jeg har masse andre bilder å vise dere. Vi har vært turister i dag og vi har matet aper. Jeg har også ligget å solet meg i mange timer, som hver eneste dag her nede. 
 

Etter noen timer på stranden dro jeg og pappa til apeberget, men det ble ikke lange turen. Vi gikk i trappene å så på utsikten, men droppet å mate apene. Jeg føler bare det blir fler og fler aper for hvert år, så å mate dem er en umulig oppgave. Vi så på noen som gjorde det, men det ble bare til at man måtte kaste alt i luften. Jeg hadde sikkert hatt 20 aper på meg om jeg tok fram mat. Jeg har jo null skrekk for aper nå, så jeg tenker vi holder det slik. Jeg og pappa dro heller på fjellet like ved huset vårt etter stranden. Der er det ikke i nærheten av like mange, så da blir det automatisk mye hyggeligere.

Nå skal jeg til byen med mamma og pappa for å spise middag vi snakkes senere<3


2 kommentarer
  1. Hvilket kamera bruker du eller anbefaler du? 🙂 Skal snart ut å reise og vil gjerne ta noen flotte bilder med bra kvalitet, men orker ikke å dra rundt på et stort speilrefleks kamera :S Noen forslag? Elsker bloggen din forresten 😀

  2. sååå fin hund 😀 nesten som den hvisker til oss..
   I want to be your favorite hellO & Your hardest goodbye

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg