Hvordan feiret vi julen i Thailand?

Hei flotte lesere<3 Jeg lovet å fortelle om hvordan vi feiret julaften her, så nå skal dere få se og høre. Starten på dagen kan dere se bilder fra HER.  Vi dro å spiste middag på favorittrestauranten vår, Moon Smile. Maten var amazing som alltid og det virket som alle hadde det veldig koselig. Det var faktisk veldig deilig at min første julaften som veggis var i Thailand. Min familie spiser pinnekjøtt på julaften, men naturlig nok kommer ikke jeg til å spise det noe mer. I år ble det ikke tradisjonell julemat og det var egentlig like greit for min del. 
 

Etter vi hadde spist dro vi til en bar å tok et par drinker og spillet biljard. Senere på kvelden dro vi videre på en nattklubb. Det var første gangen jeg drakk på det utestedet, men det var utrolig morsomt! Vi møtte noen norsker jenter som vi hang en del med, så det gjorde også kvelden fin. Jeg skal til og med møte noen av dem i morgen. Vi danset i mange timer og hadde virkelig en super julefeiring. Da vi kom hjem i 3-4 tiden var det første jeg gjorde å blogge. Det er faktisk første gang jeg har blogget i beruset tilstand, så jeg følte egentlig det gikk ganske fint. Eller jeg har blogget før, men aldri postet noe. Jeg hadde litt angst da jeg våknet og skulle sjekke bloggen, men heldigvis ble det et kort og enkelt innlegg. Alt i alt sitter jeg igjen med masse fine minner etter gårsdagen.


Nå er klokken 12 på kvelden så jeg tenker jeg skal legge meg straks! Jeg sovnet ikke før klokken 6 i dag tidlig, så jeg merker at jeg er litt trøtt nå. Jeg satt våken lenge med bloggen og når jeg først skulle legge meg, oppdaget jeg tusen myggstikk over hele kroppen. Det å være overtrøtt, litt beruset + oppdage myggstikk var en dårlig kombinasjon. Det holdt på å klikke for meg i natt!! Haha… Jeg fikk et par timer søvn på stranden, men langt i fra nok så vi snakkes mer i morgen <3

Resultatet etter mange timer med dansing på et tett dansegulv i 30 grader… Haha krise! 

Siste innlegg