Ja, jeg fryser i Thailand.

Hei squad! Nå ligger jeg i sengen og skal etter jeg har blogget prøve å sovne til podcast. Jeg har ikke hørt på podcaster før denne ferien, men nå hører jeg på det hver eneste kveld. Jeg har funnet så mange kule kanaler å følge og jeg sovner så mye fortere. Endelig har jeg funnet noe bedre enn å tvinge øynene til å se serie hver kveld (Jeg er udugelig på å legge fra meg macen på natten og kan ligge med et øye igjen sikkert 1 time, før jeg til slutt sovner). Siden sist innlegg har jeg sett på musikkvideoer på youtube og stappet i meg mentos. Det koster foresten bare 25 kroner for en stor eske med mentos her, så det er vanskelig å holde seg unna. Det er uansett ferie så da har man love å kose seg litt ekstra. I dag har jeg ikke gjort så utrolig mye. Jeg har vært litt fram og tilbake fra kjøpesenteret og hengt hjemme. Jeg reiser til Thailand nesten hvert eneste år, men det er lenge siden jeg har opplevd denne kulden. I dag har jeg hatt på meg tracksuit eller holdt meg innendørs hele dagen. Når jeg sier det er kaldt så mener jeg rundt 20 grader haha. Det er lett å bli litt for bortskjemt på varmen. Hadde det vært samme temperatur i Norge ville jeg sikkert hoppet av glede. 

I kveld har jeg fått unnagjort litt jobb og slappet av i sengen. Jeg og mamma valgte også å spise på huset for første gang og det var faktisk utrolig deilig. Jeg skulle nok egentlig brukt denne dagen på å pakke, men så klart utsetter jeg det. Kjenner jeg meg selv rett pakker jeg sikkert ikke før dagen jeg reiser. 

Jeg håper bare det blir finere vær i morgen og fram til fredag. Jeg trenger mer sol før jeg reiser hjemover! I morgen skal vi på en lang sykkeltur og jeg krysser fingrene for at det ikke blir regn i alle fall. Jeg regner med mange av dere har gjort dere klar for fest i kveld eller skal gjøre dere klar snart. Jeg hadde løyet om jeg sa jeg ikke var sjalu, men jeg hadde vært mer sjalu på mamma og pappa om jeg hadde vært hjemme og dem her. Jeg får kose meg de siste dagene jeg har her, så får jeg møte venner og ta igjen romjulsfestingen når jeg kommer hjem. Håper dere får en kjempefin kveld<3 Vi snakkes i morgen! 


4 kommentarer

Siste innlegg